Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

in the guetto returns C:F (798034) - ZARAGOZA HOSPITAL CLIENTE (486518) » 726983262: T75/J5/VII

Liga 726983262 Información oficial sobre el partido 726983262 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.519 (38555)

juliatranque Alineación oficial del equipo 'juliatranque' en el partido 1 - 0 ZARAGOZA HOSPITAL CLIENTE Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA HOSPITAL CLIENTE' en el partido
Gonzalo Rada (27') 1 - 0
juliatranque Alineación oficial del equipo 'juliatranque' en el partido 1 - 0 ZARAGOZA HOSPITAL CLIENTE Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA HOSPITAL CLIENTE' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
juliatranque Alineación oficial del equipo 'juliatranque' en el partido 2 - 0 ZARAGOZA HOSPITAL CLIENTE Alineación oficial del equipo 'ZARAGOZA HOSPITAL CLIENTE' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.67Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

juliatranque

Goles Goles

  • 123 Minuto 27 (Gol por la derecha): Corria el minut 27 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Gonzalo Rada, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 4 (Ocasión por el centro): En Eduard Breteanu va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de juliatranque se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Mladen Velinović va estar a punt d'acabar en gol al minut 18, però el porter visitant Jaume Vanrell va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): En José Alberto Saldaña del juliatranque ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Kalle Freisinger una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Jaume Vanrell va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 230 Minuto 62 (Ocasión de falta): En Oskarbi Portaleburua es disposava a llançar una falta perillosa per l'equip local. El públic l'aplaudia, primer lentament i a poc a poc augmentant el ritme, abans del llançament; i el xiulava just després per haver xutat tan desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Eduard Breteanu de juliatranque la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

ZARAGOZA HOSPITAL CLIENTE

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 5 (Ocasión de contra de falta): El ZARAGOZA va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Rodrigo Tapia Mateo la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 262 Minuto 57 (Ocasión por la izquierda): Armand de Caamaño per poc no aconsegueix empatar el marcador al minut 57, però el seu centre-xut des de l'esquerra va acabar estavellant-se al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Rodrigo Tapia Mateo es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.