Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

P.S.V. SAN JOSÉ (314533) - Armada Ibérica (1336241) » 726983222: T75/J9/VII

Liga 726983222 Información oficial sobre el partido 726983222 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.518 (38554)

P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido 5 - 0 Armada Ibérica Alineación oficial del equipo 'Armada Ibérica' en el partido
Paco Aizpuru (43') 1 - 0
Paco Aizpuru (44') 2 - 0
Eloi Mingolarra (65') 3 - 0
Paco Aizpuru (66') 4 - 0
Alfred Kheil (90') 5 - 0
P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido 5 - 0 Armada Ibérica Alineación oficial del equipo 'Armada Ibérica' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido 3 - 0 Armada Ibérica Alineación oficial del equipo 'Armada Ibérica' en el partido
Tiene suerte 2.99Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

P.S.V. SAN JOSÉ

Goles Goles

  • 123 Minuto 43 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 43 gràcies a la jugada de Paco Aizpuru, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 105 Minuto 44 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Paco Aizpuru rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Francisco Taravillo, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 0 a l'estadi!
  • 131 Minuto 65 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de P.S.V. va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Eloi Mingolarra progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 66 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Paco Aizpuru, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): El 5 - 0 va pujar al marcador quan P.S.V. va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Alfred Kheil des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): P.S.V. per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 14, quan José Tejedor va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): En Francisco Taravillo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 40 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Eloi Mingolarra va estar a punt d'avançar els locals al minut 40 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Passaven 44 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Eloi Mingolarra va rematar alt.
  • 233 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): El P.S.V. ho intentava per la dreta per mitjà de José Tejedor, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 218 Minuto 63 (Ocasión evento especial córner peinado): El jugador de l'equip P.S.V. Belmiro Azaña quasi marca al minut 63 a la sortida d'un córner gràcies a que astutament en Alfred Kheil l'havia deixat sol, però la seva rematada es va estavellar espectacularment al travesser.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): En Wolfgang Königshofer, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Paco Aizpuru de P.S.V. es va guanyar la targeta groga merescudament.

Armada Ibérica

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Alberto Martínez de Ibérica amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 61 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 61, Guido Sciaudone de Ibérica va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.