Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Armada Ibérica (1336241) - P.S.V. SAN JOSÉ (314533) » 726983211: T75/J6/VII

Liga 726983211 Información oficial sobre el partido 726983211 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.518 (38554)

PutxetaFC Alineación oficial del equipo 'PutxetaFC' en el partido 1 - 4 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
0 - 1 José Tejedor (12')
Víctor Paredes (33') 1 - 1
1 - 2 Fabrizio Zanzi (41')
1 - 3 Belmiro Azaña (55')
1 - 4 Fabrizio Zanzi (66')
PutxetaFC Alineación oficial del equipo 'PutxetaFC' en el partido 1 - 4 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
PutxetaFC Alineación oficial del equipo 'PutxetaFC' en el partido 0 - 3 P.S.V. SAN JOSÉ Alineación oficial del equipo 'P.S.V. SAN JOSÉ' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,3 % 0,1 % 97,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

PutxetaFC

Goles Goles

  • 111 Minuto 33 (Gol por el centro): Al minut 33, Víctor Paredes va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 1 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Carlos Gutiérrez de PutxetaFC es va emportar una amonestació al minut 30 per provocar un rival.

P.S.V. SAN JOSÉ

Goles Goles

  • 139 Minuto 12 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): Quina forma de deixar en ridícul al rival! Un seguit de fintes de José Tejedor van servir per superar a l'últim defensor, en Víctor Paredes. Tot va acabar amb el 0 - 1 pujant al marcador, el defensor amb el maluc fracturat i els aficionats de P.S.V. cantant "José Tejedor selecció!"
  • 118 Minuto 41 (Gol evento especial córner peinado): En Francisco Taravillo entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al P.S.V., un peu providencial d'en Fabrizio Zanzi va situar el 1-2 al panell digital.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Belmiro Azaña, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 1 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 183 Minuto 66 (Gol por la derecha): Al minut 66, P.S.V. va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Fabrizio Zanzi, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 32 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Milaim Goulet després de 32 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Chuan Batalla va poder desviar-lo a córner.
  • 273 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): En Paco Aizpuru va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Alfred Kheil va marcar al minut 40 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 281 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Fabrizio Zanzi quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Chuan Batalla, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): Al minut 74 de partit, Luis Ortega va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Belmiro Azaña. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Wolfgang Königshofer va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Francisco Taravillo de P.S.V. va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.