Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Executor United (995762) - Modernistas Sada C.D (1461679) » 726983022: T75/J1/VII

Liga 726983022 Información oficial sobre el partido 726983022 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.515 (38551)

Executor United Alineación oficial del equipo 'Executor United' en el partido 2 - 0 Modernistas Sada C.D Alineación oficial del equipo 'Modernistas Sada C.D' en el partido
Miguel Latorre-Civera (24') 1 - 0
Darius Ivybridge (31') 2 - 0
Executor United Alineación oficial del equipo 'Executor United' en el partido 2 - 0 Modernistas Sada C.D Alineación oficial del equipo 'Modernistas Sada C.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Executor United Alineación oficial del equipo 'Executor United' en el partido 0 - 1 Modernistas Sada C.D Alineación oficial del equipo 'Modernistas Sada C.D' en el partido
Tiene suerte 0.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
4,8 % 0,2 % 95,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Executor United

Goles Goles

  • 141 Minuto 24 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Executor van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 0 mitjançant en Miguel Latorre-Civera.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Executor va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Darius Ivybridge, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Executor va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Miguel Latorre-Civera, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 233 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Reiner Ohletz de Executor va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 67 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Miguel Agrafojo. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 241 Minuto 70 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Executor, l'equip va recuperar la pilota al minut 70 i va contraatacar. En Jerry Umkehrer-Neudeck va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): En Abel Pascual, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 20, Darius Ivybridge de Executor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Modernistas Sada C.D

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 15 (Ocasión evento especial extremo + rematador): En Josep Centellas va fer al minut 15 una centrada d'aquelles que només s'ha de posar el cap per marcar gol, però en Sergio Celis, enlluernat pel sol, no va poder rematar correctament.
  • 260 Minuto 30 (Ocasión de falta): En Daniel Cervelón va voler emular el xut de Roberto Carlos amb l'exterior del peu, però la pilota va agafar un efecte inesperat i va anar a parar a les parts baixes d'un jugador local que estava a la barrera.
  • 219 Minuto 37 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Diego Eza va poder marcar per a Modernistas en un servei de cantonada picat per en Daniel Cervelón quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Sergio Sáenz de Modernistas amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.