Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Patatas de la Huerta C.F. (1419977) - koplok (1458588) » 726982100: T75/J8/VII

Liga 726982100 Información oficial sobre el partido 726982100 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.498 (38534)

Patatas de la Huerta C.F. Alineación oficial del equipo 'Patatas de la Huerta C.F.' en el partido 0 - 1 koplok Alineación oficial del equipo 'koplok' en el partido
0 - 1 Raymundo Sarria (89')
Patatas de la Huerta C.F. Alineación oficial del equipo 'Patatas de la Huerta C.F.' en el partido 0 - 1 koplok Alineación oficial del equipo 'koplok' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Patatas de la Huerta C.F. Alineación oficial del equipo 'Patatas de la Huerta C.F.' en el partido 2 - 0 koplok Alineación oficial del equipo 'koplok' en el partido
Tiene mala suerte 1.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.13Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Patatas de la Huerta C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 237 Minuto 7 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Paco Malaspina estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Augusto Rebolledo, als 7 minuts, va fallar per ben poc.
  • 239 Minuto 79 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Augusto Rebolledo va marxar de 顾 (Gu) 成伟 (Chengwei) en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de Patatas van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Igor Monje Iglesias.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Paco Malaspina de Patatas va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

koplok

Goles Goles

  • 141 Minuto 89 (Gol de contra por el centro): koplok sabia com jugar al contraatac, i al minut 89, Raymundo Sarria va aprofitar-ne un per entrar a l'àrea pel centre, encarar el porter i superar-lo amb una subtil vaselina, aconseguint així el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del koplok que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Edgar Reina, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 243 Minuto 39 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de koplok van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Edgar Reina va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Raymundo Sarria va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, José Lagos Mellado de koplok va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.