Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wesser F.C (1338613) - Atlethic Cataluña FC (1462915) » 726982071: T75/J1/VII

Liga 726982071 Información oficial sobre el partido 726982071 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.498 (38534)

Wesser F.C Alineación oficial del equipo 'Wesser F.C' en el partido 3 - 1 Atlethic Cataluña FC Alineación oficial del equipo 'Atlethic Cataluña FC' en el partido
Sejo Valdivia (17') 1 - 0
1 - 1 Marc Rabat (39')
Xisco Tuset (40') 2 - 1
Gianfilippo Pistono (75') 3 - 1
Wesser F.C Alineación oficial del equipo 'Wesser F.C' en el partido 3 - 1 Atlethic Cataluña FC Alineación oficial del equipo 'Atlethic Cataluña FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Wesser F.C Alineación oficial del equipo 'Wesser F.C' en el partido 3 - 1 Atlethic Cataluña FC Alineación oficial del equipo 'Atlethic Cataluña FC' en el partido
Tiene un resultado normal 3.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.51Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,2 % 0,1 % 2,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Wesser F.C

Goles Goles

  • 123 Minuto 17 (Gol por la derecha): El jugador Sejo Valdivia de Wesser, després de 17 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 122 Minuto 40 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Xisco Tuset de Wesser aconseguir un gol al minut 40 que posava per davant els locals: 2 - 1.
  • 133 Minuto 75 (Gol por la derecha): Amb 75 minuts jugats, en Gianfilippo Pistono va augmentar l'avantatge de Wesser a 3 - 1 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Al minut 31, Pedro Gomucio gairebé va marcar per a Wesser des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Diego Homedes al minut 38 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xisco Tuset va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Gianfilippo Pistono de Wesser va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Javier Donaire de Wesser va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Atlethic Cataluña FC

Goles Goles

  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): En José Eusa entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Atlethic, un peu providencial d'en Marc Rabat va situar el 1-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Al minut 22 Sergio Monge va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Honorato Lobeira va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 241 Minuto 32 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Monge va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 263 Minuto 57 (Ocasión por la derecha): Sergio Monge va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 71 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Sergio Monge s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Juan Imperial de Atlethic va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.