Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Barcatalan (991079) - Barcelona Sur (311860) » 726981965: T75/J3/VII

Liga 726981965 Información oficial sobre el partido 726981965 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.496 (38532)

Barcatalan Alineación oficial del equipo 'Barcatalan' en el partido 2 - 2 Barcelona Sur Alineación oficial del equipo 'Barcelona Sur' en el partido
0 - 1 Juan Miguel Victorica (32')
Manuel Ríos García (34') 1 - 1
1 - 2 Josep Estarelles (42')
Manuel Ríos García (90') 2 - 2
Barcatalan Alineación oficial del equipo 'Barcatalan' en el partido 2 - 2 Barcelona Sur Alineación oficial del equipo 'Barcelona Sur' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Barcatalan Alineación oficial del equipo 'Barcatalan' en el partido 4 - 2 Barcelona Sur Alineación oficial del equipo 'Barcelona Sur' en el partido
Tiene mala suerte 4.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.17Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
74,8 % 5,2 % 20,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Barcatalan

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 34, Juan Bidaurrazaga va pentinar un córner cap al segon pal que Manuel Ríos García va rematar a gol completament sol, marcant així el 1 - 1.
  • 113 Minuto 90 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Manuel Ríos García de Barcatalan va aconseguir igualar el partit al minut 90, davant l'alegria dels aficionats: 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): En Santiago Sánchez Salares del Barcatalan ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 12 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Santiago Sánchez Salares va estar a punt d'acabar en gol al minut 12, però el porter visitant Santiago Puado va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Barcatalan va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Óscar Escalada en un 1 contra 1 amb el porter Santiago Puado, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Juan Manuel Esmir va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Barcatalan se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Santiago Sánchez Salares! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Manuel Ríos García va estar a punt de marcar al minut 64 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Juan Bidaurrazaga de Barcatalan amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jesús Vía de Barcatalan la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Barcelona Sur

Goles Goles

  • 172 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Passats 32 minuts de partit, Barcelona es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Juan Miguel Victorica es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 173 Minuto 42 (Gol por la derecha): El jugador de Barcelona Josep Estarelles va aconseguir el 1 - 2 per als visitants al minut 42 amb un gran xut des de la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 74 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Pedro Gorrochategui després de 74 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Josetxo Indegi va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Barcelona quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Josep Estarelles va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 290 Minuto 81 (Ocasión de falta): Sempre s'ha dit que en Gerónimo Luca de Tena era un jugador potent. I es va poder demostrar al minut 81. Va fer una jugada important, però el xut des de la frontal, també amb potència, va picar a la cuixa d'un rival, que va acabar adolorit.
  • 281 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Alfonso Mar Díaz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Josetxo Indegi, però la pilota va topar amb el travesser.