Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Gotham City Night (776454) - Real Jan (1421278) » 726981935: T75/J9/VII

Liga 726981935 Información oficial sobre el partido 726981935 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.495 (38531)

Gotham City Night Alineación oficial del equipo 'Gotham City Night' en el partido 0 - 1 Real Jan Alineación oficial del equipo 'Real Jan' en el partido
0 - 1 Joaquín Monforte (73')
Gotham City Night Alineación oficial del equipo 'Gotham City Night' en el partido 0 - 1 Real Jan Alineación oficial del equipo 'Real Jan' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Gotham City Night Alineación oficial del equipo 'Gotham City Night' en el partido 2 - 0 Real Jan Alineación oficial del equipo 'Real Jan' en el partido
Tiene mala suerte 1.85Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.28Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Gotham City Night

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Gotham va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 32 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Albert Vinader ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Gotham va estar a punt de posar-se per davant al minut 36 però Antonio Juarrero va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Gotham va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Juarrero va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Pedro Gallardo.
  • 241 Minuto 59 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Gotham, l'equip va recuperar la pilota al minut 59 i va contraatacar. En Antonio Juarrero va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 285 Minuto 84 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Real. La jugada d'estratègia del Gotham per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Albert Vinader va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Josep Carulla.

Real Jan

Goles Goles

  • 136 Minuto 73 (Gol evento especial inexperiencia rival): En Santiago Olmos es va posar molt nerviós al rebre la pressió de Joaquín Monforte per robar-li la pilota. La va voler passar enrere al porter però l'únic que va aconseguir és fer una assistència al rival. El resultat al minut 73 passava a ser 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Efrén Madeixa va xutar magistralment una falta al minut 10 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 274 Minuto 47 (Ocasión de penalti): Al minut 47, Efrén Madeixa de Real va desaprofitar un penal per posar el seu equip per davant al marcador.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Real va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Efrén Madeixa, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 282 Minuto 87 (Ocasión por la izquierda): Adrián Valdés Correa, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 87 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Real va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Larrauri de Real va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.