Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

KXØK F.C (311010) - ALCACHOFAS CF (122723) » 726981078: T75/J5/VII

Liga 726981078 Información oficial sobre el partido 726981078 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.480 (38516)

KXØK F.C Alineación oficial del equipo 'KXØK F.C' en el partido 3 - 0 ALCACHOFAS CF Alineación oficial del equipo 'ALCACHOFAS CF' en el partido
Francesc Josep Pedrós (35') 1 - 0
Sergio Urtaran (61') 2 - 0
Francesc Josep Pedrós (66') 3 - 0
KXØK F.C Alineación oficial del equipo 'KXØK F.C' en el partido 3 - 0 ALCACHOFAS CF Alineación oficial del equipo 'ALCACHOFAS CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
KXØK F.C Alineación oficial del equipo 'KXØK F.C' en el partido 4 - 0 ALCACHOFAS CF Alineación oficial del equipo 'ALCACHOFAS CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.68Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,5 % 0,1 % 0,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

KXØK F.C

Goles Goles

  • 122 Minuto 35 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Francesc Josep Pedrós de KXØK aconseguir un gol al minut 35 que posava per davant els locals: 1 - 0.
  • 133 Minuto 61 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan KXØK va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Sergio Urtaran des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 66 (Gol por la izquierda): En Francesc Josep Pedrós va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 38 (Ocasión por la derecha): En Manolo Chapas es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 219 Minuto 62 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): En Marcelo Valcárcel va poder marcar per a KXØK en un servei de cantonada picat per en Cucufato Heras Aguilar quan, just en el moment de rematar, va amagar el cap per por que la pilota li fes mal. L'esbroncada de l'entrenador es va sentir des del seient més allunyat de l'estadi.

ALCACHOFAS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Quim Solergibert va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 262 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Al minut 36 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan Sergio Corozo va fer una jugada per la banda esquerra, però Asier Martínez Delgado va aturar el seu xut.
  • 240 Minuto 39 (Ocasión de contra de falta): ALCACHOFAS van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 39 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Sergio Corozo no va ser gens encertat.
  • 263 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): El ALCACHOFAS creava perill des de la dreta al minut 40, però en Asier Martínez Delgado, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Quim Solergibert desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Quim Solergibert va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 262 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Al minut 56 Alfredo Pla Llorente va xutar a porteria des de la banda esquerra, però Asier Martínez Delgado va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.
  • 263 Minuto 60 (Ocasión por la derecha): Una centrada des de la dreta va deixar a Bazkoare Otaolaurrutxi sol davant la porteria al minut 60, però la seva rematada va ser molt fluixa.
  • 252 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): ALCACHOFAS va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 63, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Martinavarro Galeoto.