Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

The_Repair (1432083) - Halcones Bermellones (1583277) » 726980066: T75/J4/VII

Liga 726980066 Información oficial sobre el partido 726980066 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.462 (38498)

The_Repair Alineación oficial del equipo 'The_Repair' en el partido 1 - 4 Halcones Bermellones Alineación oficial del equipo 'Halcones Bermellones' en el partido
0 - 1 Jesús Urrutia (30')
0 - 2 Joaquín Mariano Romero (38')
0 - 3 Jesús Urrutia (52')
Miguel Llorente (77') 1 - 3
1 - 4 Bogdan Logofătu (81')
The_Repair Alineación oficial del equipo 'The_Repair' en el partido 1 - 4 Halcones Bermellones Alineación oficial del equipo 'Halcones Bermellones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
The_Repair Alineación oficial del equipo 'The_Repair' en el partido 2 - 0 Halcones Bermellones Alineación oficial del equipo 'Halcones Bermellones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.42Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mucha potra
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,9 % 0,1 % 3,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

The_Repair

Goles Goles

  • 100 Minuto 77 (Gol de falta): Després que un jugador rival el fes sotsobrar, l'àrbitre va xiular falta a favor d'en Miguel Llorente. Ell mateix va fer revifar l'afició local, clavant un gran gol de falta per l'escaire al minut 77 de joc, que suposava el 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Marcos Hormiga va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de The_Repair se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 237 Minuto 12 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Óscar Clavero estava en un especial estat de gràcia, i això es va veure sobretot quan va fer una magnífica centrada que Marcos Hormiga, als 12 minuts, va fallar per ben poc.
  • 223 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): The_Repair per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 23, quan Miguel Llorente va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28 es va veure una gran oportunitat per a The_Repair per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rubén Villaragut, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 221 Minuto 29 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Fabio Videira va estar a punt d'acabar en gol al minut 29, però el porter visitant Ibardin Rementia va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 241 Minuto 74 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de The_Repair va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Amábel Cougil, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 8 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 8, Rubén Villaragut de The_Repair va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Halcones Bermellones

Goles Goles

  • 142 Minuto 30 (Gol de contra por la izquierda): Jesús Urrutia va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Bermellones i marcant el 0 - 1.
  • 183 Minuto 38 (Gol por la derecha): Al 38 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Bermellones augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Joaquín Mariano Romero es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 181 Minuto 52 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Jesús Urrutia de Bermellones l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 52 de partit.
  • 183 Minuto 81 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 81, Bermellones va augmentar el seu avantatge a 1 - 4, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Bogdan Logofătu.

Ocasiones Ocasiones

  • 282 Minuto 42 (Ocasión por la izquierda): Bogdan Logofătu va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 42, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 283 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Jesús Urrutia al minut 67, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Diego Sáenz García va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Alejandro López Rodríguez es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.