Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Chantada FC (1461712) - Once Cablleros (310269) » 726979844: T75/J4/VII

Liga 726979844 Información oficial sobre el partido 726979844 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.458 (38494)

Chantada FC Alineación oficial del equipo 'Chantada FC' en el partido 0 - 1 Once Cablleros Alineación oficial del equipo 'Once Cablleros' en el partido
0 - 1 苗 (Miao) 恩凡 (Enfan) (10')
Chantada FC Alineación oficial del equipo 'Chantada FC' en el partido 0 - 1 Once Cablleros Alineación oficial del equipo 'Once Cablleros' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Chantada FC Alineación oficial del equipo 'Chantada FC' en el partido 0 - 2 Once Cablleros Alineación oficial del equipo 'Once Cablleros' en el partido
Tiene un resultado normal 0.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.67Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,2 % 0,0 % 99,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Chantada FC

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 3 (Ocasión de contra por la izquierda): Chantada van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 3, però Alejandro Rodríguez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 14 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Alejandro Rodríguez, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 76 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Guillem Daroca s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82, Pablo Merino de Chantada va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Once Cablleros

Goles Goles

  • 172 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Al minut 10 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Once prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en 苗 (Miao) 恩凡 (Enfan).

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): Felix Kiera va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 2, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Roberto Orduña va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Once va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 9, quan 苗 (Miao) 恩凡 (Enfan) va quedar-se sol davant el porter Roberto Orduña, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de 苗 (Miao) 恩凡 (Enfan) després de 13 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Roberto Orduña va poder desviar-lo a córner.
  • 216 Minuto 72 (Ocasión evento especial rápido + pase): Pol Ballester va marxar per velocitat al minut 72 i va fer una passada de la mort a Lleyton Andrew, però aquest va fallar.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Pol Ballester va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 281 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Marko Stokić quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Roberto Orduña, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 78 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Marko Stokić. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80 de partit, Jesús Villaseca va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): Podria haver incrementat el marcador en Marko Stokić al minut 85, però la rematada des de la dreta va sortir tan desviada que va fer gestos per fer creure als seus companys que era una centrada.
  • 283 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): Després de 89 minuts, Pol Ballester va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Roberto Orduña va estar atent i va desviar la pilota a córner.