Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MalufeFC (1582344) - S.D anduriña (441636) » 726979454: T75/J5/VII

Liga 726979454 Información oficial sobre el partido 726979454 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.451 (38487)

MalufeFC Alineación oficial del equipo 'MalufeFC' en el partido 1 - 2 S.D anduriña Alineación oficial del equipo 'S.D anduriña' en el partido
0 - 1 Ferdynand Stawowy (68')
Negu Aizkibel (77') 1 - 1
1 - 2 Giuseppe Porfidia (89')
MalufeFC Alineación oficial del equipo 'MalufeFC' en el partido 1 - 2 S.D anduriña Alineación oficial del equipo 'S.D anduriña' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
MalufeFC Alineación oficial del equipo 'MalufeFC' en el partido 0 - 4 S.D anduriña Alineación oficial del equipo 'S.D anduriña' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.73Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MalufeFC

Goles Goles

  • 113 Minuto 77 (Gol por la derecha): La bona feina feta per la banda dreta va brindar al MalufeFC una bona ocasió d'aconseguir la igualada. En Negu Aizkibel, de volea, conqueria la porteria rival posant el marcador 1 - 1. Tot això passava al minut 77.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 37 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de MalufeFC va anar a parar a la dreta de l'atac on en Federico Labraña, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Leandro Mareque.
  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Federico Labraña de MalufeFC va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

S.D anduriña

Goles Goles

  • 174 Minuto 68 (Gol de penalti): Quan passaven 68 minuts, un jugador de l'equip local va fer una entrada a destemps a un jugador del anduriña. En Ferdynand Stawowy va executar el penal sense posar-se nerviós. Els visitants s'avançaven 0 - 1.
  • 172 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Al minut 89 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a anduriña prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 1 - 2 va ser en Giuseppe Porfidia.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Davud Jupić ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): anduriña va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Santiago Anchelergues va desviar el xut final de Rubén Meseguer després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): Davud Jupić va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Santiago Anchelergues, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Al minut 36 de partit, Ferdynand Stawowy quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del anduriña van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Davud Jupić, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 81, quan en Harald Aandenboom va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 271 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ari Mastosalo que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Davud Jupić de anduriña la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 89, Rijk Linning de anduriña va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.