Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Olimpic de Burdeos (1593528) - Muesli FC (1584414) » 726979398: T75/J5/VII

Liga 726979398 Información oficial sobre el partido 726979398 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.450 (38486)

Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido 3 - 1 Muesli FC Alineación oficial del equipo 'Muesli FC' en el partido
José Iturra (23') 1 - 0
1 - 1 Almin Čeman (54')
Fabricio Gadea (61') 2 - 1
Gojar Kosovrasti (84') 3 - 1
Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido 3 - 1 Muesli FC Alineación oficial del equipo 'Muesli FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Olimpic de Burdeos Alineación oficial del equipo 'Olimpic de Burdeos' en el partido 2 - 2 Muesli FC Alineación oficial del equipo 'Muesli FC' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
58,9 % 15,9 % 25,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Olimpic de Burdeos

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 1 - 0 al minut 23 gràcies a la jugada de José Iturra, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.
  • 121 Minuto 61 (Gol por el centro): Al minut 61 els aficionats van embogir quan en Fabricio Gadea va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Olimpic.
  • 133 Minuto 84 (Gol por la derecha): El 3 - 1 va pujar al marcador quan Olimpic va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Gojar Kosovrasti des de dins de l'àrea.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 68 (Tarjeta roja directa): Al minut 68 en Anssi Rinta-Valkama va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Muesli FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 54 (Gol por el centro): Muesli van aconseguir igualar el partit a 1 - 1 al minut 54, quan Almin Čeman va anar-se'n del seu marcador després d'una passada llarga i va rematar amb una volea imparable.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Al minut 20, un refús desafortunat de Joaquim Ortiga, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Achim Clemmensen no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 262 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): L'empat dels visitants es veia a venir al minut 27, en un 1 contra 1 amb el porter, però Joaquim Ortiga va mostrar uns grans reflexos i va aconseguir aturar el xut de David Goyta des de l'esquerra.
  • 261 Minuto 36 (Ocasión por el centro): Muesli va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Achim Clemmensen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 285 Minuto 67 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Muesli a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Martín Roa va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 252 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Al minut 85 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Juan Ardiles la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de Muesli havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.
  • 251 Minuto 86 (Ocasión por el centro): En Magdaleno Dávalos va intentar una incursió pel centre de l'atac que va finalitzar amb un xut massa fluix, fàcil per en Joaquim Ortiga.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Basili Cos de Muesli es va guanyar la targeta groga merescudament.