Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

artilleritos c.f (1419136) - Novelda cf. (1582641) » 726978763: T75/J14/VII

Liga 726978763 Información oficial sobre el partido 726978763 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.438 (38474)

artilleritos c.f Alineación oficial del equipo 'artilleritos c.f' en el partido 1 - 2 Novelda cf. Alineación oficial del equipo 'Novelda cf.' en el partido
0 - 1 Omar 'La Bestia' Cavallin (11')
Corrado Di Cagno (38') 1 - 1
1 - 2 Omar 'La Bestia' Cavallin (81')
artilleritos c.f Alineación oficial del equipo 'artilleritos c.f' en el partido 1 - 2 Novelda cf. Alineación oficial del equipo 'Novelda cf.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
artilleritos c.f Alineación oficial del equipo 'artilleritos c.f' en el partido 2 - 3 Novelda cf. Alineación oficial del equipo 'Novelda cf.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.53Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.90Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
20,6 % 5,8 % 73,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

artilleritos c.f

Goles Goles

  • 185 Minuto 38 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del artilleritos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Corrado Di Cagno va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 24 (Ocasión por el centro): Al minut 24 el artilleritos va posar setge sobre la defensa central visitant però en Nick Gilbreath no va estar gens encertat.
  • 236 Minuto 27 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Lukas Thieme no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Jean-Pierre Sermet estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): artilleritos va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jean-Pierre Sermet en un 1 contra 1 amb el porter Fryderyk Czach, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Novelda cf.

Goles Goles

  • 138 Minuto 11 (Gol evento especial extremo + rematador): Una meravellosa centrada de Vasco França Cruz va anar directament als peus de Omar 'La Bestia' Cavallin que va aconseguir sense complicacions, amb una rematada suau i col·locada amb l'interior del peu, el 0 - 1.
  • 170 Minuto 81 (Gol de falta): Novelda va passar a dominar el partit per 1 - 2 després d'un golàs de falta de Omar 'La Bestia' Cavallin.

Ocasiones Ocasiones

  • 281 Minuto 13 (Ocasión por el centro): Dominic Kranz quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Kent Buch, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 281 Minuto 33 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Jochen Auringen després de 33 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Kent Buch va poder desviar-lo a córner.
  • 271 Minuto 60 (Ocasión por el centro): Novelda va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 60, quan Juan Carlos Cardozo va quedar-se sol davant el porter Kent Buch, però aquest va poder aturar el xut.
  • 272 Minuto 61 (Ocasión por la izquierda): Es duien 61 minuts de partit jugats quan Omar 'La Bestia' Cavallin va estar a punt de posar per davant a Novelda amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Kent Buch va impedir un gol cantat.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Novelda a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Dominic Kranz va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 281 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Omar 'La Bestia' Cavallin va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Kent Buch va aconseguir desviar amb la punta dels dits el xut des de la banda esquerra de Helge Sohlo, i va impedir que l'equip visitant augmentés el seu avantatge al marcador.