Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LOS BUHOS CF (988550) - Paletos F.C. (989118) » 726977403: T75/J10/VII

Liga 726977403 Información oficial sobre el partido 726977403 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.414 (38450)

LOS BUHOS CF Alineación oficial del equipo 'LOS BUHOS CF' en el partido 0 - 2 Paletos F.C. Alineación oficial del equipo 'Paletos F.C.' en el partido
0 - 1 Petiri Zumeltzumendia (57')
0 - 2 Abian Casanueva (66')
LOS BUHOS CF Alineación oficial del equipo 'LOS BUHOS CF' en el partido 0 - 2 Paletos F.C. Alineación oficial del equipo 'Paletos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
LOS BUHOS CF Alineación oficial del equipo 'LOS BUHOS CF' en el partido 0 - 2 Paletos F.C. Alineación oficial del equipo 'Paletos F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.00Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 100,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

LOS BUHOS CF

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 25 (Ocasión de contra por la izquierda): BUHOS van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 25, però Fernando Peñalba va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): En Pierre Maldonado va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 240 Minuto 50 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el BUHOS sortien al contraatac. La falta llançada per Manuel Ramas va sortir força alta sense massa perill.

Paletos F.C.

Goles Goles

  • 171 Minuto 57 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 57, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Petiri Zumeltzumendia es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 0 - 1.
  • 182 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Abian Casanueva, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Paletos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Christer Hopen va desviar el xut final de Luis Ferroso després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 270 Minuto 24 (Ocasión de falta): El Paletos va tenir l'oportunitat de posar-se per davant al minut 24 amb un llançament de falta perillós. En Devon Melo però, la va tirar centrada i amb poca potència.
  • 219 Minuto 26 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): El gol per a Paletos va estar a punt d'arribar en un córner. En Luis Ferroso va rematar, enviant la pilota al fons de la porteria, per l'àrbitre va assenyalar falta per haver-se arrepenjat sobre el porter.
  • 272 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Kostiantyn Gorodchanin, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 27 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 29 (Ocasión por la derecha): Kostiantyn Gorodchanin de Paletos, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 29, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 271 Minuto 31 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Josep Barraseta que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Paletos va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 49, quan Luis Ferroso va quedar-se sol davant el porter Christer Hopen, però aquest va poder aturar el xut.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Al minut 62 de partit, Alberto Römer va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 280 Minuto 70 (Ocasión de falta): El llançament de falta executat al minut 70 per Devon Melo va anar a parar a la creueta.