Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Entuaidumela F.T. (486192) - Saint Gregory Boys (1461029) » 726977389: T75/J7/VII

Liga 726977389 Información oficial sobre el partido 726977389 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.414 (38450)

Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 4 - 1 Saint Gregory Boys Alineación oficial del equipo 'Saint Gregory Boys' en el partido
0 - 1 Isidro Guemes (15')
Henoc Pepratx (66') 1 - 1
Chus Montes Sanz (81') 2 - 1
Sergio Errazquin (87') 3 - 1
Miguelanxo Meijide (89') 4 - 1
Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 4 - 1 Saint Gregory Boys Alineación oficial del equipo 'Saint Gregory Boys' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 1 - 2 Saint Gregory Boys Alineación oficial del equipo 'Saint Gregory Boys' en el partido
Tiene bastante suerte 1.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.30Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
16,7 % 2,6 % 80,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entuaidumela F.T.

Goles Goles

  • 108 Minuto 66 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Xairo Padrenda és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Henoc Pepratx perquè aconseguís el 1 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 137 Minuto 81 (Gol evento especial extremo + rematador): Al minut 81 una excel·lent centrada de Henoc Pepratx va arribar a Chus Montes Sanz, que es va llançar en planxa i va enviar la pilota a l'escaire amb una espectacular rematada de cap, la seva especialitat, posant el 2 - 1 al marcador.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Sergio Errazquin va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.
  • 132 Minuto 89 (Gol por la izquierda): Entuaidumela va augmentar la diferència quan Miguelanxo Meijide no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 11 (Ocasión por el centro): En Chus Montes Sanz del Entuaidumela ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 212 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): En Alexandru Potânga va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 17, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 209 Minuto 64 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Costel Firez va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Michael Kulle va xutar a fora.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 84, Chus Montes Sanz de Entuaidumela va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Saint Gregory Boys

Goles Goles

  • 172 Minuto 15 (Gol por la izquierda): Gregory va aconseguir l'avantatge de 0 - 1 al minut 15. Isidro Guemes va posar la pilota lluny de l'abast del porter, després d'una gran jugada col·lectiva per l'esquerra.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Alberto Verdejo, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 4 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 283 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Diego Ros Rivero de Gregory va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 65 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jorge Gariza es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.