Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Entuaidumela F.T. (486192) - Danonino F.C. (491103) » 726977365: T75/J1/VII

Liga 726977365 Información oficial sobre el partido 726977365 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.414 (38450)

Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 3 - 2 Danonino F.C. Alineación oficial del equipo 'Danonino F.C.' en el partido
Radosław Godos (36') 1 - 0
Félix Isturiz (38') 2 - 0
2 - 1 Víctor Cirera (43')
Guntrad Rauschke (67') 3 - 1
3 - 2 Mikelats Oruetxebarria (90')
Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 3 - 2 Danonino F.C. Alineación oficial del equipo 'Danonino F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Entuaidumela F.T. Alineación oficial del equipo 'Entuaidumela F.T.' en el partido 2 - 2 Danonino F.C. Alineación oficial del equipo 'Danonino F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.81Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,2 % 33,7 % 38,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Entuaidumela F.T.

Goles Goles

  • 121 Minuto 36 (Gol por el centro): Entuaidumela va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 36 Radosław Godos va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Félix Isturiz va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.
  • 133 Minuto 67 (Gol por la derecha): Entuaidumela va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Guntrad Rauschke va poder fer el 3 - 1 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 109 Minuto 90 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Juan Morera després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Danonino Mikelats Oruetxebarria, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Moisés Eznaurriza de Entuaidumela amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Miguelanxo Meijide.
  • 512 Minuto 91 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Miguelanxo Meijide va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Danonino F.C.

Goles Goles

  • 150 Minuto 43 (Gol de falta): Els seguidors locals es lamentaven a les seves cadires quan en Víctor Cirera va reduir les distàncies per al Danonino amb un bon llançament de falta al minut 43. 2 a 1 quedava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Danonino que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Noé Valencia, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 252 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): Danonino va estar a punt de reduir distàncies al marcador al minut 40, gràcies a una gran jugada per l'esquerra, llàstima que no hi hagués ningú a l'àrea per rematar la centrada d'en Elías Sánchez Gil.
  • 218 Minuto 42 (Ocasión evento especial córner peinado): Enric Fontanelles hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Máximo Horcasitas havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 261 Minuto 62 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Ignacio Sáenz va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 251 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 76, quan un error defensiu va deixar Gerardo Gay completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 262 Minuto 91 (Ocasión por la izquierda): Danonino va estar a punt d'empatar al 91 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Elías Sánchez Gil que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.