Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

L'Hospi Killers (800916) - Saludeño (772117) » 726977002: T75/J8/VII

Liga 726977002 Información oficial sobre el partido 726977002 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.407 (38443)

L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido 0 - 1 Saludeño Alineación oficial del equipo 'Saludeño' en el partido
0 - 1 Eugenio Lancia (23')
L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido 0 - 1 Saludeño Alineación oficial del equipo 'Saludeño' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
L'Hospi Killers Alineación oficial del equipo 'L'Hospi Killers' en el partido 2 - 1 Saludeño Alineación oficial del equipo 'Saludeño' en el partido
Tiene mala suerte 1.59Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
38,1 % 33,7 % 28,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

L'Hospi Killers

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 7 (Ocasión por el centro): En Teodoro Barrenechea del LHospi ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 20 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Borxa Oímbra! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 211 Minuto 26 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Justo Madariaga hauria d'haver estat gol al minut 26 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.
  • 213 Minuto 75 (Ocasión por la derecha): Quan passaven 75 minuts, en Borxa Oímbra no va arribar per centímetres a una centrada entre la defensa i el porter efectuada des de la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Gonzalo Soler de LHospi va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Saludeño

Goles Goles

  • 171 Minuto 23 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Eugenio Lancia que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 0 - 1 per a Saludeño.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Després de 47 minuts, Enrique Brito va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Carlos Latorre-Civera va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 215 Minuto 53 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Daniel Rico va superar els defenses rivals per velocitat al minut 53 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Saludeño va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Llem Masagué, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 282 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Al minut 73, el Saludeño va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Eugenio Lancia s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 283 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Raúl Pellejero, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Raúl Pellejero va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 19 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Rafael La Torre de Saludeño es va emportar una amonestació al minut 19 per provocar un rival.