Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AloAfro Futebol Clube (309358) - real alcala f.c (1369354) » 726976810: T75/J2/VII

Liga 726976810 Información oficial sobre el partido 726976810 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.404 (38440)

AloAfro Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'AloAfro Futebol Clube' en el partido 3 - 0 real alcala f.c Alineación oficial del equipo 'real alcala f.c' en el partido
Jordi Guardiola (56') 1 - 0
Jordi Guardiola (58') 2 - 0
Jordi Guardiola (86') 3 - 0
AloAfro Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'AloAfro Futebol Clube' en el partido 3 - 0 real alcala f.c Alineación oficial del equipo 'real alcala f.c' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
AloAfro Futebol Clube Alineación oficial del equipo 'AloAfro Futebol Clube' en el partido 6 - 0 real alcala f.c Alineación oficial del equipo 'real alcala f.c' en el partido
Tiene bastante mala suerte 5.74Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

AloAfro Futebol Clube

Goles Goles

  • 123 Minuto 56 (Gol por la derecha): Corria el minut 56 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Jordi Guardiola, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 185 Minuto 58 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 58 minuts, el tirador de faltes del AloAfro va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Jordi Guardiola, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 2 - 0 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 86 (Gol evento especial córner peinado): Miguel Buylla va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de AloAfro, Jordi Guardiola, que va marcar, sense saber com, el 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 15 (Ocasión por el centro): En Cèsar Johé del AloAfro ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 223 Minuto 17 (Ocasión por la derecha): Al minut 17, Jordi Guardiola arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 18 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Cèsar Johé va estar a punt d'avançar els locals al minut 18 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): AloAfro va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Patricio Otaño va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Riccardo Leporini.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adelino Desguarets va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 231 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Víctor Montano una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 75, però una magnífica aturada de Riccardo Leporini va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Jordi Guardiola per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Riccardo Leporini va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

real alcala f.c

Ocasiones Ocasiones

  • 215 Minuto 64 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Carlo Gaggero va superar els defenses rivals per velocitat al minut 64 i podria haver marcat si el porter no hagués fet una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 22, Rafa Urquiera de alcala va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 63 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Max Paul Herok.