Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

los_leones (1591631) - Divinos FC (312892) » 726975745: T75/J2/VII

Liga 726975745 Información oficial sobre el partido 726975745 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.385 (38421)

los_leones Alineación oficial del equipo 'los_leones' en el partido 2 - 2 C.E. Ponent Alineación oficial del equipo 'C.E. Ponent' en el partido
0 - 1 Lucas Escario (8')
Pere Masclans (34') 1 - 1
Pere Masclans (39') 2 - 1
2 - 2 José Roberto López Pacheco (73')
los_leones Alineación oficial del equipo 'los_leones' en el partido 2 - 2 C.E. Ponent Alineación oficial del equipo 'C.E. Ponent' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
los_leones Alineación oficial del equipo 'los_leones' en el partido 2 - 1 C.E. Ponent Alineación oficial del equipo 'C.E. Ponent' en el partido
Tiene un resultado normal 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.84Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
80,1 % 2,9 % 17,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

los_leones

Goles Goles

  • 118 Minuto 34 (Gol evento especial córner peinado): Raúl Cermeño va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de los_leones, Pere Masclans, que va marcar, sense saber com, el 1 - 1.
  • 123 Minuto 39 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 39 gràcies a la jugada de Pere Masclans, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): En Rafael Toca va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de los_leones se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): En Daniel Campderrós, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 46 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Daniel Campderrós va estar a punt de sentenciar el partit al minut 46, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): El jugador local Raúl Cermeño per poc que no incrementa el marcador al minut 49. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Efraín Fachico va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 231 Minuto 69 (Ocasión por el centro): Aldo Ciarlo una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 69, però una magnífica aturada de Efraín Fachico va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 40, José Inguanzo de los_leones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

C.E. Ponent

Goles Goles

  • 172 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Passats 8 minuts de partit, Ponent es va posar per davant amb un 0 - 1 quan Lucas Escario es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra. El VAR va validar el gol després de comprovar que no hi havia fora de joc per ben poc.
  • 185 Minuto 73 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 73 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ponent. A fi d'aconseguir el 2 - 2, van tocar-la en curt per tal que José Roberto López Pacheco xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): En Aitor Caunedo va encarar al porter al 41, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 286 Minuto 43 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Jesús Iribago va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 215 Minuto 65 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): José Roberto López Pacheco va intentar anar-se'n per velocitat al minut 65 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.