Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Campiolones de Verano (1371338) - Elyta FC (1460454) » 726975402: T75/J14/VII

Liga 726975402 Información oficial sobre el partido 726975402 en Hattrick

11.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 14 / VII.378 (38414)

Campiolones de Verano Alineación oficial del equipo 'Campiolones de Verano' en el partido 2 - 0 Elyta FC Alineación oficial del equipo 'Elyta FC' en el partido
Esa Tuuli (34') 1 - 0
Cosimo Tuttolomondo (54') 2 - 0
Campiolones de Verano Alineación oficial del equipo 'Campiolones de Verano' en el partido 2 - 0 Elyta FC Alineación oficial del equipo 'Elyta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Campiolones de Verano Alineación oficial del equipo 'Campiolones de Verano' en el partido 4 - 0 Elyta FC Alineación oficial del equipo 'Elyta FC' en el partido
Tiene mala suerte 3.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Campiolones de Verano

Goles Goles

  • 123 Minuto 34 (Gol por la derecha): Corria el minut 34 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Esa Tuuli, que va posar el 1 - 0 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 133 Minuto 54 (Gol por la derecha): Campiolones va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Cosimo Tuttolomondo va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Raúl Vieítez va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Campiolones.
  • 223 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Al minut 24 es va veure una gran oportunitat per a Campiolones per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Souhaïb Sijlemassi, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Campiolones va estar a punt de posar-se per davant al minut 32 però Raúl Vieítez va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 231 Minuto 66 (Ocasión por el centro): Al minut 66, Cosimo Tuttolomondo gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Xurxo García-Camba va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 233 Minuto 82 (Ocasión por la derecha): Al minut 82 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Cosimo Tuttolomondo de Campiolones va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Al minut 86, Juan Cantoni gairebé va marcar per a Campiolones des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Dimas das Teixugueiras de Campiolones la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Elyta FC

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 8 (Ocasión evento especial córner peinado): Saül Mompart quasi marca en una jugada assajada de córner que Adrián Ríos havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.
  • 241 Minuto 25 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Elyta va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Sergio Pascual Pérez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 218 Minuto 83 (Ocasión evento especial córner peinado): Gonzalo Tello hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Raúl Valenciaga Ros havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 85, Adrián Ríos de Elyta va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.