Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

VilaCity FC (1457592) - Barreiros Diesel S.A. (308528) » 726974526: T75/J5/VII

Liga 726974526 Información oficial sobre el partido 726974526 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.363 (38399)

VilaCity FC Alineación oficial del equipo 'VilaCity FC' en el partido 0 - 4 Barreiros Diesel S.A. Alineación oficial del equipo 'Barreiros Diesel S.A.' en el partido
0 - 1 Alexandru Istodorescu (31')
0 - 2 Vitaut Zhyglin (34')
0 - 3 Grzegorz Białecki (55')
0 - 4 Vitaut Zhyglin (60')
VilaCity FC Alineación oficial del equipo 'VilaCity FC' en el partido 0 - 4 Barreiros Diesel S.A. Alineación oficial del equipo 'Barreiros Diesel S.A.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
VilaCity FC Alineación oficial del equipo 'VilaCity FC' en el partido 0 - 1 Barreiros Diesel S.A. Alineación oficial del equipo 'Barreiros Diesel S.A.' en el partido
Tiene un resultado normal 0.36Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
7,9 % 0,4 % 91,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

VilaCity FC

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 15 (Ocasión de contra por la derecha): Liberto Montero va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de VilaCity que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 243 Minuto 40 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del VilaCity sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Igor Panoch, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 40 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 242 Minuto 70 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 70 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Iliya Dikov, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Barreiros Diesel S.A.

Goles Goles

  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Barreiros va aconseguir el 0 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Edmond Dorcinvil, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Alexandru Istodorescu que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 183 Minuto 34 (Gol por la derecha): Quan es va arribar al minut 34, Barreiros va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després que la defensa esquerra es fes un embolic. L'autor de la diana va ser Vitaut Zhyglin.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Grzegorz Białecki, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 3 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 182 Minuto 60 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Vitaut Zhyglin, que va ser qui va marcar 0 - 4, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): Vitaut Zhyglin va marcar al minut 2 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Es duien 14 minuts de partit jugats quan Amadee Glattfelder va estar a punt de posar per davant a Barreiros amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Javier Stößl va impedir un gol cantat.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Agustín Baltierra ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 282 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): Al minut 39, el Barreiros va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Vitaut Zhyglin s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Wajdi Sarfati.