Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Kansas CF (47748) - ROYAL OCB (1414943) » 726974413: T75/J5/VII

Liga 726974413 Información oficial sobre el partido 726974413 en Hattrick

09.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 5 / VII.361 (38397)

U.D. Mar Menor Alineación oficial del equipo 'U.D. Mar Menor' en el partido 1 - 0 ROYAL OCB Alineación oficial del equipo 'ROYAL OCB' en el partido
Iker Erkoien (52') 1 - 0
U.D. Mar Menor Alineación oficial del equipo 'U.D. Mar Menor' en el partido 1 - 0 ROYAL OCB Alineación oficial del equipo 'ROYAL OCB' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
U.D. Mar Menor Alineación oficial del equipo 'U.D. Mar Menor' en el partido 2 - 1 ROYAL OCB Alineación oficial del equipo 'ROYAL OCB' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.88Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.85Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
81,0 % 2,5 % 16,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.D. Mar Menor

Goles Goles

  • 123 Minuto 52 (Gol por la derecha): Passats 52 minuts, Iker Erkoien, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Menor es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 39 (Ocasión de falta): En Salvador Segura es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 223 Minuto 43 (Ocasión por la derecha): Menor va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Víctor Reina en un 1 contra 1 amb el porter Mateo Mencía, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Abraham Plain va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 236 Minuto 50 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antonio López Melgarejo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Yeray Mata Castro estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.
  • 223 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Menor per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 51, quan Iker Erkoien va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 232 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Mateo Mencía al minut 59 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Iker Erkoien va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 66 (Ocasión por la derecha): El Menor ho intentava per la dreta per mitjà de Siro Oneto, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Víctor Reina de Menor amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Iker Erkoien es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 60, Salvador Segura de Menor va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

ROYAL OCB

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 14 (Ocasión por el centro): ROYAL va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 14, quan Ángel Pando va quedar-se sol davant el porter Ander Pretizan, però aquest va poder aturar el xut.
  • 271 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Daniel Molina Moreno va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 28, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ander Pretizan va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Ángel Pando que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Al minut 47 de partit, Juan Carlos Clavero quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.