Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

El Hort de les Papallones (433907) - Uncrowned Madrid (309143) » 726974240: T75/J3/VII

Liga 726974240 Información oficial sobre el partido 726974240 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.358 (38394)

El Hort de les Papallones Alineación oficial del equipo 'El Hort de les Papallones' en el partido 1 - 2 Uncrowned Madrid Alineación oficial del equipo 'Uncrowned Madrid' en el partido
Jesús Comerdford (11') 1 - 0
1 - 1 Ángel Miguel Giménez (23')
1 - 2 Salva Benet (30')
El Hort de les Papallones Alineación oficial del equipo 'El Hort de les Papallones' en el partido 1 - 2 Uncrowned Madrid Alineación oficial del equipo 'Uncrowned Madrid' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
El Hort de les Papallones Alineación oficial del equipo 'El Hort de les Papallones' en el partido 3 - 1 Uncrowned Madrid Alineación oficial del equipo 'Uncrowned Madrid' en el partido
Tiene mala suerte 3.49Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,4 % 0,1 % 3,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

El Hort de les Papallones

Goles Goles

  • 121 Minuto 11 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Jesús Comerdford, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del Papallones se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 11.

Ocasiones Ocasiones

  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): El Papallones ho intentava per la dreta per mitjà de Ernesto Manso, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Papallones va estar a punt de posar-se per davant al minut 25 però Ernesto Manso va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 211 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Papallones enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 211 Minuto 75 (Ocasión por el centro): Al minut 75 el Papallones va posar setge sobre la defensa central visitant però en Ernesto Manso no va estar gens encertat.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Papallones Juliano Goicolea quasi va assolir l'empat al minut 76 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 213 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Després de 78 minuts, Andrea Romero va tenir l'empat a les botes però no va encertar a marcar des del pic dret de l'àrea gran quan tothom esperava el gol.

Uncrowned Madrid

Goles Goles

  • 118 Minuto 23 (Gol evento especial córner peinado): Uncrowned va aconseguir el 1 - 1 gràcies a una jugada assajada de córner en què Maurín Igala, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Ángel Miguel Giménez que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 174 Minuto 30 (Gol de penalti): Uncrowned va posar-se per davant 1 - 2 mitjançant un penal polèmic que Salva Benet va transformar xutant amb força i sense dubtar.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Manuel García-Camba ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 22, Manuel García-Camba de Uncrowned va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 55 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Manuel García-Camba es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.