Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

NilzFC (1415139) - Perrafort FC (1333437) » 726974175: T75/J1/VII

Liga 726974175 Información oficial sobre el partido 726974175 en Hattrick

10.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 1 / VII.357 (38393)

NilzFC Alineación oficial del equipo 'NilzFC' en el partido 3 - 2 guerreros fc, Alineación oficial del equipo 'guerreros fc,' en el partido
Enrique Mínguez (10') 1 - 0
Anicetu Núñez-Robles (26') 2 - 0
2 - 1 Diego Isturiz (29')
2 - 2 Francisco Sáinz Diez (49')
Alejandro Luis Villoria (55') 3 - 2
NilzFC Alineación oficial del equipo 'NilzFC' en el partido 3 - 2 guerreros fc, Alineación oficial del equipo 'guerreros fc,' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
NilzFC Alineación oficial del equipo 'NilzFC' en el partido 5 - 1 guerreros fc, Alineación oficial del equipo 'guerreros fc,' en el partido
Tiene mala suerte 5.19Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,7 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

NilzFC

Goles Goles

  • 122 Minuto 10 (Gol por la izquierda): Els seguidors del NilzFC contenien la respiració mentre en Enrique Mínguez s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 133 Minuto 26 (Gol por la derecha): NilzFC va aconseguir el 2 - 0 quan Anicetu Núñez-Robles va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 185 Minuto 55 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alejandro Luis Villoria, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 2 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 59 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de NilzFC a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Cristian Varo va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 232 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89, Virgilio Roa gairebé va marcar per a NilzFC des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

guerreros fc,

Goles Goles

  • 185 Minuto 29 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 29 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de guerreros. A fi d'aconseguir el 2 - 1, van tocar-la en curt per tal que Diego Isturiz xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 161 Minuto 49 (Gol por el centro): Al minut 49 en Francisco Sáinz Diez va fer una finta deixant passar la pilota entre les cames i es va desmarcar per rebre una paret del company. La defensa central no va poder fer res per evitar que encarés al porter i igualés el partit a 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 206 Minuto 22 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Al minut 22, tothom va saber perquè en Gustau Birbe era considerat un jugador imprevisible: Va voler treure ràpidament un servei de banda a l'esquena d'un rival per recollir el rebot i encarar al porter. Li va sortir bé però el porter li va desviar a córner el xut.
  • 240 Minuto 60 (Ocasión de contra de falta): L'àrbitre va castigar amb falta una empenta quan el guerreros sortien al contraatac. La falta llançada per Mauro Vilallonga va sortir força alta sense massa perill.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del NilzFC. La jugada d'estratègia del guerreros per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Ordoitz Arraitza va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.