Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

solfamidateam (485424) - CADIZ FEMENINO AACCR (47994) » 726973029: T75/J9/VII

Liga 726973029 Información oficial sobre el partido 726973029 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.336 (38372)

solfamidateam Alineación oficial del equipo 'solfamidateam' en el partido 1 - 2 CADIZ FEMENINO AACCR Alineación oficial del equipo 'CADIZ FEMENINO AACCR' en el partido
0 - 1 Francisco Javier Cocho (27')
0 - 2 Gailo Asain (32')
David Guasp (74') 1 - 2
solfamidateam Alineación oficial del equipo 'solfamidateam' en el partido 1 - 2 CADIZ FEMENINO AACCR Alineación oficial del equipo 'CADIZ FEMENINO AACCR' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
solfamidateam Alineación oficial del equipo 'solfamidateam' en el partido 2 - 0 CADIZ FEMENINO AACCR Alineación oficial del equipo 'CADIZ FEMENINO AACCR' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

solfamidateam

Goles Goles

  • 118 Minuto 74 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 74, el solfamidateam va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en David Guasp, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 21 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Rafa Rambaud de solfamidateam va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a David Guasp que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.
  • 203 Minuto 73 (Ocasión por la derecha): solfamidateam va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Diego Gallego va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.
  • 213 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El solfamidateam va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Diego Gallego la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 213 Minuto 90 (Ocasión por la derecha): David Guasp de solfamidateam va rematar amb un cop de cap una centrada des de la banda dreta al minut 90, però no va estar gaire encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 72, Diego Gallego de solfamidateam va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CADIZ FEMENINO AACCR

Goles Goles

  • 173 Minuto 27 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Francisco Javier Cocho va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 182 Minuto 32 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 32 de partit va donar a FEMENINO l'avantatge per 0 - 2. Gailo Asain en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Juan Marchena de FEMENINO va fallar un penal al minut 70. El seu xut va sortir sense potència i el porter només va haver d'ajupir-se a recollir la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 62 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Boris Mascort de FEMENINO va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.