Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

La Comarca de Olsón F.C (996054) - CWKS MATARO (435036) » 726972346: T75/J6/VII

Liga 726972346 Información oficial sobre el partido 726972346 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.324 (38360)

La Comarca de Olsón F.C Alineación oficial del equipo 'La Comarca de Olsón F.C' en el partido 0 - 4 CWKS MATARO Alineación oficial del equipo 'CWKS MATARO' en el partido
0 - 1 Horacio Egocheaga (32')
0 - 2 Leonard van der Maat (34')
0 - 3 Arno Etschmann (39')
0 - 4 Arno Etschmann (80')
La Comarca de Olsón F.C Alineación oficial del equipo 'La Comarca de Olsón F.C' en el partido 0 - 4 CWKS MATARO Alineación oficial del equipo 'CWKS MATARO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
La Comarca de Olsón F.C Alineación oficial del equipo 'La Comarca de Olsón F.C' en el partido 1 - 4 CWKS MATARO Alineación oficial del equipo 'CWKS MATARO' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.58Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,0 % 0,1 % 97,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La Comarca de Olsón F.C

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 13 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Roberto Garavito de Comarca va fer-se una espectacular auto-passada d'esperó però malauradament en Ovidiu Militaru es va posar al mig i ho va espatllar tot.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Juan Carlos Muñiz de Comarca va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 512 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 82 de partit, Juan Carlos Muñiz de Comarca va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

CWKS MATARO

Goles Goles

  • 174 Minuto 32 (Gol de penalti): En Horacio Egocheaga va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 32. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 34 (Gol por el centro): Leonard van der Maat va aprofitar-se d'un error de coordinació entre el defensa central i el porter rivals al minut 34, i va fer pujar el 0 - 2 per a MATARO.
  • 181 Minuto 39 (Gol por el centro): Al minut 39, Arno Etschmann va augmentar l'avantatge de MATARO a 0 - 3 amb un fort xut que va passar pel mig de la defensa central com una bola de canó.
  • 185 Minuto 80 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 80 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de MATARO. A fi d'aconseguir el 0 - 4, van tocar-la en curt per tal que Arno Etschmann xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Henrik Helstad va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Máximo Galtero, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 280 Minuto 37 (Ocasión de falta): Una jugada a pilota aturada al minut 37 quasi acaba en un gol més per als visitants, però el porter local ho va impedir amb una gran estirada.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Tomasz Długoborski va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 283 Minuto 74 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Tomasz Długoborski, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Tomasz Długoborski va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 283 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): MATARO quasi va aconseguir augmentar el seu avantatge al marcador quan Tomasz Długoborski va entrar des de la dreta, però el seu xut va sortir fregant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Horacio Egocheaga de MATARO va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.