Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

team hestia (1368100) - the ninuxs fc (435879) » 726971349: T75/J8/VII

Liga 726971349 Información oficial sobre el partido 726971349 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.306 (38342)

team hestia Alineación oficial del equipo 'team hestia' en el partido 6 - 0 the ninuxs fc Alineación oficial del equipo 'the ninuxs fc' en el partido
Linas Plačenis (15') 1 - 0
Georges Büttiker (31') 2 - 0
Adrian Mróz (38') 3 - 0
Pedro Augusto Calem (42') 4 - 0
Holger Henriksen (64') 5 - 0
Vassilis Artakos (90') 6 - 0
team hestia Alineación oficial del equipo 'team hestia' en el partido 6 - 0 the ninuxs fc Alineación oficial del equipo 'the ninuxs fc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
team hestia Alineación oficial del equipo 'team hestia' en el partido 5 - 0 the ninuxs fc Alineación oficial del equipo 'the ninuxs fc' en el partido
Tiene un poco de suerte 5.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

team hestia

Goles Goles

  • 118 Minuto 15 (Gol evento especial córner peinado): En Frantz Nymann entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al hestia, un peu providencial d'en Linas Plačenis va situar el 1-0 al panell digital.
  • 118 Minuto 31 (Gol evento especial córner peinado): Gary Collins va ser el primer a rematar el llançament de córner, però el seu cop de cap el va desviar el porter amb tan mala fortuna que va anar a parar als peus d'un jugador de hestia, Georges Büttiker, que va marcar, sense saber com, el 2 - 0.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de hestia va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Adrian Mróz progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 0.
  • 185 Minuto 42 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Pedro Augusto Calem, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 4 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 64 (Gol por la izquierda): En Holger Henriksen va doblar per banda esquerra al seu company, que li va fer una passada en profunditat i, precedit per un gran control, va marcar amb l'exterior del peu pel pal llarg. El marcador dels locals augmentava: 5 - 0.
  • 131 Minuto 90 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Vassilis Artakos va aprofitar per marcar el 6 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Adrian Mróz una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 22, però una magnífica aturada de Leopoldo Caicedo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 32 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una bona jugada d'estratègia com a conseqüència d'un tir lliure indirecte va deixar amb disposició de xut a en Frantz Nymann, que malauradament pels seus interessos va finalitzar massa centrat i el porter va poder blocar la pilota sense problemes.
  • 231 Minuto 43 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Pedro Augusto Calem. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): Al minut 49 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Vinzenz Hege de hestia va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 231 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Adrian Mróz, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Vassilis Artakos de hestia va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

the ninuxs fc