Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC BARCELOÑO (798728) - algamita (123707) » 726971048: T75/J3/VII

Liga 726971048 Información oficial sobre el partido 726971048 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.301 (38337)

FC BARCELOÑO Alineación oficial del equipo 'FC BARCELOÑO' en el partido 1 - 0 algamita Alineación oficial del equipo 'algamita' en el partido
Ramon Basora (13') 1 - 0
FC BARCELOÑO Alineación oficial del equipo 'FC BARCELOÑO' en el partido 1 - 0 algamita Alineación oficial del equipo 'algamita' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC BARCELOÑO Alineación oficial del equipo 'FC BARCELOÑO' en el partido 2 - 1 algamita Alineación oficial del equipo 'algamita' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
36,9 % 34,7 % 28,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC BARCELOÑO

Goles Goles

  • 120 Minuto 13 (Gol de falta): El 1 - 0 no fou un gol massa bonic, però el xut de falta d'en Ramon Basora al minut 13, després de ser lleugerament desviat per la tanca defensiva, va suposar l'avançada per al BARCELOÑO i va ser celebrat com si es tractés d'un gran gol!

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Per tal d'evitar un contraatac perillós, l'encarregat del material va sortir corrents des de la banqueta i va enviar la pilota a la graderia. L'àrbitre, tal com marca el reglament, el va expulsar i va assenyalar tir lliure indirecte. En Rafael Ocasiones va demostrar no saber-se el reglament, ja que va marcar fent un xut directe. L'àrbitre, que tenia la mà alçada marcant tir lliure indirecte, va anular el gol.
  • 233 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El BARCELOÑO ho intentava per la dreta per mitjà de Rafael Ocasiones, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 232 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de 关 (Guan) 敬铭 (Jingming) al minut 81 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Simón Moreno Roldan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de BARCELOÑO va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Adri Morera, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Simón Moreno Roldan es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

algamita

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): El algamita creava perill des de la dreta al minut 28, però en Julio Vicente, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Fidel Auradell desviant la pilota a servei de cantonada.
  • 261 Minuto 61 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 61 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Ponç Fuster va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 261 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Fabián Sevila va rematar amb l'empenya exterior desviat.
  • 261 Minuto 83 (Ocasión por el centro): algamita va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Carlos Parejo es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Bucéfalo Ortuzar de algamita amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.