Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CatBennu (1582576) - KING REUNIONS (1456135) » 726970341: T75/J8/VII

Liga 726970341 Información oficial sobre el partido 726970341 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.288 (38324)

CatBennu Alineación oficial del equipo 'CatBennu' en el partido 0 - 1 KING REUNIONS Alineación oficial del equipo 'KING REUNIONS' en el partido
0 - 1 Jakub Olender (61')
CatBennu Alineación oficial del equipo 'CatBennu' en el partido 0 - 1 KING REUNIONS Alineación oficial del equipo 'KING REUNIONS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CatBennu Alineación oficial del equipo 'CatBennu' en el partido 1 - 0 KING REUNIONS Alineación oficial del equipo 'KING REUNIONS' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.41Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CatBennu

KING REUNIONS

Goles Goles

  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jakub Olender, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 0 - 1 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 270 Minuto 10 (Ocasión de falta): Yosif Chervenivanov va xutar magistralment una falta al minut 10 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.
  • 272 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Rubén Ortiz, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 24 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 242 Minuto 26 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 26 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Jakub Olender, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del REUNIONS sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Folke Fromlowitz, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 32 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): REUNIONS va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Èdgard Vilasaló va desviar el xut final de Fabian Rabwald després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 281 Minuto 63 (Ocasión por el centro): Mario Amitrani quasi va augmentar l'avantatge de l'equip visitant quan va llançar un fort xut per damunt de Èdgard Vilasaló, però la pilota va topar amb el travesser.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de REUNIONS va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Jakub Olender, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 57 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 57, Mario Amitrani de REUNIONS va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 82 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Folke Fromlowitz de REUNIONS amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.