Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Asordep (1366256) - Sinacas F. C. (1332300) » 726969422: T75/J3/VII

Liga 726969422 Información oficial sobre el partido 726969422 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.272 (38308)

Asordep Alineación oficial del equipo 'Asordep' en el partido 1 - 0 Sinacas F. C. Alineación oficial del equipo 'Sinacas F. C.' en el partido
Adolfo Castellote (65') 1 - 0
Asordep Alineación oficial del equipo 'Asordep' en el partido 1 - 0 Sinacas F. C. Alineación oficial del equipo 'Sinacas F. C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Asordep Alineación oficial del equipo 'Asordep' en el partido 2 - 1 Sinacas F. C. Alineación oficial del equipo 'Sinacas F. C.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
71,7 % 6,9 % 21,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Asordep

Goles Goles

  • 118 Minuto 65 (Gol evento especial córner peinado): Asordep va aconseguir el 1 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Gabriel Ríos Ríos, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Adolfo Castellote que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Asordep per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 30, quan Adrián Martínez Santa va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 205 Minuto 70 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Roberto Casile va sorprendre tothom amb una passada llarguíssima als peus de Adrián Medina Guzmán, que, també sorprès, va fer un control horrible i va perdre una oportunitat magnífica.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): El jugador local Gabriel Ríos Ríos per poc que no incrementa el marcador al minut 84. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Mario Dalbi va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Binyamin Levari de Asordep amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Sinacas F. C.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 2 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Ricardo Zubalburu ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 243 Minuto 31 (Ocasión de contra por la derecha): Ricardo Zubalburu va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Sinacas que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 273 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): Sinacas va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Roberto Casile va desviar el xut final de David Antuña després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 55 (Ocasión por la derecha): En Ricardo Zubalburu va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 263 Minuto 89 (Ocasión por la derecha): En Bartomeu Basachs va encarar al porter al 89, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Ricardo Zubalburu.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a David Sanz Delfa de Sinacas la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.