Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Futvoleros. (48381) - Omnipaque FC (1418364) » 726968749: T75/J3/VII

Liga 726968749 Información oficial sobre el partido 726968749 en Hattrick

24.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 3 / VII.260 (38296)

F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 6 - 1 Omnipaque FC Alineación oficial del equipo 'Omnipaque FC' en el partido
Dino Oberholtzer (9') 1 - 0
Svein Løvold (14') 2 - 0
Juan José López Méndez (37') 3 - 0
Juan José López Méndez (38') 4 - 0
Atilio Crespo (44') 5 - 0
Juan José López Méndez (57') 6 - 0
6 - 1 Juan Pedro Gleu (76')
F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 6 - 1 Omnipaque FC Alineación oficial del equipo 'Omnipaque FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
F. C. Futvoleros. Alineación oficial del equipo 'F. C. Futvoleros.' en el partido 4 - 0 Omnipaque FC Alineación oficial del equipo 'Omnipaque FC' en el partido
Tiene suerte 4.24Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Futvoleros.

Goles Goles

  • 123 Minuto 9 (Gol por la derecha): El jugador Dino Oberholtzer de Futvoleros, després de 9 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 1 - 0 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 132 Minuto 14 (Gol por la izquierda): Al minut 14, Futvoleros va aconseguir el 2 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Svein Løvold, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.
  • 118 Minuto 37 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 37, el Futvoleros va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Juan José López Méndez, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 0.
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): Juan José López Méndez va incrementar l'avantatge de Futvoleros amb el 4 - 0 aconseguit amb una bona rematada després d'una centrada des de la banda dreta.
  • 142 Minuto 44 (Gol de contra por la izquierda): Atilio Crespo va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de Futvoleros i marcant el 5 - 0.
  • 132 Minuto 57 (Gol por la izquierda): Futvoleros va augmentar la diferència quan Juan José López Méndez no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 6 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 11 (Ocasión por el centro): Juan José López Méndez una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 11, però una magnífica aturada de Abdelmouqit Benallal va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Juan José López Méndez de Futvoleros va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 63 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Abdelmouqit Benallal al minut 63 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Svein Løvold va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 232 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 73 quan Gartxot Armendia de Futvoleros gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 79 (Ocasión por la izquierda): Passaven 79 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Audran Thomas va rematar alt.

Omnipaque FC

Goles Goles

  • 135 Minuto 76 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Fent ús de la seva experiència, en Juan Pedro Gleu de Omnipaque va demanar la pilota al central rival quan aquest no el mirava i, fruit de l'engany li va passar la pilota. No va tenir problemes per marcar el 6 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 42 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Saturio Grimau va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Dino Oberholtzer. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 41, Rubén Murciano de Omnipaque va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.