Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Caborco Escuro (315150) - IbaibideFs (1415166) » 726968453: T75/J13/VII

Liga 726968453 Información oficial sobre el partido 726968453 en Hattrick

04.05.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 13 / VII.254 (38290)

Caborco Escuro Alineación oficial del equipo 'Caborco Escuro' en el partido 0 - 2 IbaibideFs Alineación oficial del equipo 'IbaibideFs' en el partido
0 - 1 Isidoro Cabezón (78')
0 - 2 Víctor Zaraín (80')
Caborco Escuro Alineación oficial del equipo 'Caborco Escuro' en el partido 0 - 2 IbaibideFs Alineación oficial del equipo 'IbaibideFs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Caborco Escuro Alineación oficial del equipo 'Caborco Escuro' en el partido 0 - 3 IbaibideFs Alineación oficial del equipo 'IbaibideFs' en el partido
Tiene un resultado normal 0.45Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.59Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,0 % 0,1 % 96,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Caborco Escuro

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 14 (Ocasión de falta): Máximo Núñez quasi dona a Caborco l'avantatge després d'una falta, però el seu xut va sortir desviat.
  • 241 Minuto 90 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de Caborco va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Joan Blanes, però el porter rival va fer una gran aturada.

IbaibideFs

Goles Goles

  • 138 Minuto 78 (Gol evento especial extremo + rematador): En Isaac Palomino va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Isidoro Cabezón la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 0 - 1 al marcador.
  • 182 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Víctor Zaraín, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del IbaibideFs que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Carlos Noya, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 24 (Ocasión por la derecha): Carlos Noya de IbaibideFs, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 24, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Carlos Noya va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rubén Argüelles, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 271 Minuto 33 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Víctor Zaraín ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 271 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Carlos Noya va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 47, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Rubén Argüelles va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 272 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, un refús desafortunat de Rubén Argüelles, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Chus Zaldúa no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 281 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89 de partit, Víctor Zaraín va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 68 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Alexandru Caraza de IbaibideFs va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.