Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Galaxy Bulls (1337386) - las catalinas futbol club (488467) » 726966647: T75/J9/VII

Liga 726966647 Información oficial sobre el partido 726966647 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.222 (38258)

Galaxy Bulls Alineación oficial del equipo 'Galaxy Bulls' en el partido 2 - 1 las catalinas futbol club Alineación oficial del equipo 'las catalinas futbol club' en el partido
Angel Bukorov (8') 1 - 0
Francisco Carroz (69') 2 - 0
2 - 1 Licinio Grandas (87')
Galaxy Bulls Alineación oficial del equipo 'Galaxy Bulls' en el partido 2 - 1 las catalinas futbol club Alineación oficial del equipo 'las catalinas futbol club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Galaxy Bulls Alineación oficial del equipo 'Galaxy Bulls' en el partido 3 - 0 las catalinas futbol club Alineación oficial del equipo 'las catalinas futbol club' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.69Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.44Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,3 % 0,1 % 2,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Galaxy Bulls

Goles Goles

  • 122 Minuto 8 (Gol por la izquierda): Galaxy, atacant per l'esquerra al minut 8, va aprofitar el magnífic llançament de Angel Bukorov per agafar avantatge al marcador: 1 - 0.
  • 131 Minuto 69 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Francisco Carroz va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 13 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Luis Osborne al minut 13 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Xisco Morell va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): El jugador local Froila Martín Alonso per poc que no incrementa el marcador al minut 67. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Luis Osborne va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 232 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, Fabio Henrique Plewa gairebé va marcar per a Galaxy des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 232 Minuto 80 (Ocasión por la izquierda): Passaven 80 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Angel Bukorov va rematar alt.
  • 241 Minuto 84 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Galaxy va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Froila Martín Alonso, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 231 Minuto 88 (Ocasión por el centro): En Juan Luis Vayer, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 90 quan Angel Bukorov de Galaxy gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 29 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Fabio Henrique Plewa es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 513 Minuto 82 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Fabio Henrique Plewa de Galaxy va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".

las catalinas futbol club

Goles Goles

  • 105 Minuto 87 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 87, Manolo Catón va sorprendre els rivals amb una passada de 40 metres cap a Licinio Grandas que, sense oposició, la va convertir en gol 2 - 1. Un home gran, assegut a les grades cridava: "Ho haveu vist? Ho haveu vist? La mare que ens va parir!"

Ocasiones Ocasiones

  • 208 Minuto 89 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Manolo Catón de catalinas va fer un magnífic control orientat, va deixar un defensor rival assegut a terra, va fintar, retallar i mirant cap a l'altra banda va meravellar el públic amb un impressionant xut a porteria. El porter va poder desviar el xut però la pilota va anar a parar a Licinio Grandas que, sol davant del porter estirat al terra, li va tirar la pilota a les mans.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 21 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Aritz Patiño.