Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Athletic Club de Vigo (1585406) - Le Gran Marc (120293) » 726965897: T75/J4/VII

Liga 726965897 Información oficial sobre el partido 726965897 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.209 (38245)

Athletic Club de Vigo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Vigo' en el partido 1 - 3 Le Gran Marc Alineación oficial del equipo 'Le Gran Marc' en el partido
0 - 1 Vince Komláti (2')
0 - 2 Simeon Bozhilov (23')
Domitilo Garay (25') 1 - 2
1 - 3 Manuel Viguera (89')
Athletic Club de Vigo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Vigo' en el partido 1 - 3 Le Gran Marc Alineación oficial del equipo 'Le Gran Marc' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Athletic Club de Vigo Alineación oficial del equipo 'Athletic Club de Vigo' en el partido 2 - 2 Le Gran Marc Alineación oficial del equipo 'Le Gran Marc' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 25,1 % 48,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Athletic Club de Vigo

Goles Goles

  • 101 Minuto 25 (Gol por el centro): Els aficionats locals van tornar a confiar en el seu equip quan Domitilo Garay, després d'una genial combinació pel centre, va reduir el marcador a 1 - 2 per a Athletic.

Ocasiones Ocasiones

  • 211 Minuto 22 (Ocasión por el centro): Josh McAteer va estar a punt de marcar al minut 22 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 211 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Al minut 85 el Athletic va posar setge sobre la defensa central visitant però en Virgilio Pasinelli no va estar gens encertat.
  • 209 Minuto 89 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): En Juan Antonio Arellano, que era capaç d'aixecar al públic del seu seient per jugades espectaculars i d'altres penoses, va fer una passada estúpida al seu porter que quasi acaba en gol per a Gran, però Abilio Villadóniga no va poder encertar el xut.
  • 201 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Al minut 89, Virgilio Pasinelli va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Virgilio Pasinelli de Athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Julio Iturrate de Athletic es va guanyar la targeta groga merescudament.

Le Gran Marc

Goles Goles

  • 173 Minuto 2 (Gol por la derecha): Al minut 2 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 0 - 1, gràcies a una bona internada de Vince Komláti que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.
  • 183 Minuto 23 (Gol por la derecha): Simeon Bozhilov va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 0 - 2 per als visitants.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Al minut 89, Gran va augmentar el seu avantatge a 1 - 3, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Manuel Viguera, amb un xut sec des de la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 216 Minuto 14 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després que el seu entrenador li demanés més implicació al joc, en Lubín Deslobes va fer una ràpida incursió per banda. El seu centre el va rematar en Abilio Villadóniga, sol al punt de penal, però va fer misto i la jugada va acabar en res.
  • 281 Minuto 21 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Simeon Bozhilov després de 21 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Murat Rehmann va poder desviar-lo a córner.
  • 282 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Abilio Villadóniga, situat a la banda esquerra, va disposar d'una gran oportunitat als 89 minuts, però el mitja punta va fer la passada un segon tard, quan la defensa ja havia provocat el fora de joc. Gran va quedar sense poder incrementar el seu marcador.

Eventos clima Eventos clima

  • 307 Minuto 89 (Evento clima: SE: Support player boost succeeded): En Bae Cho sempre estava atent, disposat a donar una mica més pel bé de l'equip.