Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jamaus FC (1454911) - CHESKO FC (1420301) » 726965786: T75/J4/VII

Liga 726965786 Información oficial sobre el partido 726965786 en Hattrick

02.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 4 / VII.207 (38243)

Jamaus FC Alineación oficial del equipo 'Jamaus FC' en el partido 2 - 1 CD ANTEQUERA ASCEKSIOSUM Alineación oficial del equipo 'CD ANTEQUERA ASCEKSIOSUM' en el partido
0 - 1 Jesús Ustara (37')
Cătălin-Adrian Şovar (66') 1 - 1
Dane Ainsley (86') 2 - 1
Jamaus FC Alineación oficial del equipo 'Jamaus FC' en el partido 2 - 1 CD ANTEQUERA ASCEKSIOSUM Alineación oficial del equipo 'CD ANTEQUERA ASCEKSIOSUM' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
Jamaus FC Alineación oficial del equipo 'Jamaus FC' en el partido 6 - 0 CD ANTEQUERA ASCEKSIOSUM Alineación oficial del equipo 'CD ANTEQUERA ASCEKSIOSUM' en el partido
Es un cenizo 5.82Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jamaus FC

Goles Goles

  • 112 Minuto 66 (Gol por la izquierda): Al minut 66 del partit, el jugador Cătălin-Adrian Şovar de Jamaus va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 123 Minuto 86 (Gol por la derecha): Els locals es van posar per damunt en el marcador amb un gol que significava el 2 - 1 al minut 86 gràcies a la jugada de Dane Ainsley, que amb una acció personal va penetrar per la banda dreta i va creuar la pilota suaument davant la sortida a la desesperada del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 27 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 27 per blocar una centrada d'en Bojan Selihar va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Jamaus.
  • 212 Minuto 38 (Ocasión por la izquierda): El jugador de Jamaus Marcelo Alejandro Vidarte quasi va assolir l'empat al minut 38 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.
  • 212 Minuto 41 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Marcelo Alejandro Vidarte va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 211 Minuto 42 (Ocasión por el centro): Marcelo Alejandro Vidarte va estar a punt de marcar al minut 42 xutant des de fora de l'àrea, però un dels defenses visitants va aconseguir fer fora l'esfèrica.
  • 212 Minuto 43 (Ocasión por la izquierda): En Ziro Zurekieta va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 43, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 222 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Jamaus va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 73 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Segundo Izquierdo ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 83 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Un fantàstic control de Cătălin-Adrian Şovar va deixar a Javier Martín Ávila assegut a terra però no va acabar en gol, ja que el porter va realitzar una fantàstica intervenció.
  • 205 Minuto 85 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una de les habilitats de Bojan Selihar era fer passades de llarga distància. Al minut 85 en va fer una que deixava tot sol davant del porter a en Dane Ainsley però la pilota li va passar per sota el peu al voler-la controlar.
  • 222 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): En Segundo Izquierdo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 231 Minuto 87 (Ocasión por el centro): Vladislav Rangelov una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 87, però una magnífica aturada de Ciprian Pepine va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 87, Bojan Selihar de Jamaus va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CD ANTEQUERA ASCEKSIOSUM

Goles Goles

  • 173 Minuto 37 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Jesús Ustara va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Xuacu Mañas de ASCEKSIOSUM amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.