Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SOLMIR (1598672) - UD ALGECIRAS CD (435994) » 726965312: T75/J11/VII

Liga 726965312 Información oficial sobre el partido 726965312 en Hattrick

20.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 11 / VII.198 (38234)

SOLMIR Alineación oficial del equipo 'SOLMIR' en el partido 2 - 1 UD ALGECIRAS CD Alineación oficial del equipo 'UD ALGECIRAS CD' en el partido
0 - 1 Víctor Alacambra (66')
Heribert Sadurní (68') 1 - 1
Baltasar Aneiros (90') 2 - 1
SOLMIR Alineación oficial del equipo 'SOLMIR' en el partido 2 - 1 UD ALGECIRAS CD Alineación oficial del equipo 'UD ALGECIRAS CD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SOLMIR Alineación oficial del equipo 'SOLMIR' en el partido 2 - 1 UD ALGECIRAS CD Alineación oficial del equipo 'UD ALGECIRAS CD' en el partido
Tiene un resultado normal 2.05Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,3 % 0,3 % 6,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SOLMIR

Goles Goles

  • 111 Minuto 68 (Gol por el centro): Per fi, el públic va saltar de la cadira quan en Heribert Sadurní va superar el porter rival després de rebre una gran passada en profunditat pel centre. SOLMIR empatava el partit, 1 a 1, al minut 68.
  • 185 Minuto 90 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del SOLMIR van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Baltasar Aneiros va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Mouslim Ahannach va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 209 Minuto 36 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Adrià Escat va crear un gran embolic a la seva zona defensiva però Pablo Casadevante va xutar a fora.
  • 237 Minuto 56 (Ocasión evento especial extremo + rematador): Pepe Culebras va realitzar una excel·lent centrada des de la seva banda, però Mouslim Ahannach va fer una rematada lamentable que va acabar a les mans del porter.
  • 223 Minuto 71 (Ocasión por la derecha): SOLMIR va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar José Luis Ginés Meléndez en un 1 contra 1 amb el porter Ventzislav Yakimov, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Mouslim Ahannach de SOLMIR amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Joel Briet de SOLMIR va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UD ALGECIRAS CD

Goles Goles

  • 174 Minuto 66 (Gol de penalti): Al minut 66 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Víctor Alacambra va llençar el penal ras arran de pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 33 (Ocasión de contra por el centro): En Antonio Bellerín va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 72 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de ALGECIRAS va anar a parar a la dreta de l'atac on en Pablo Casadevante, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Pablo Cadena de ALGECIRAS va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, José Mora de ALGECIRAS va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 73 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Toni Asín de ALGECIRAS es va guanyar la targeta groga merescudament.