Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Deportivo Élfico F.C. (1368144) - SD Cervo-Sargadelos (118538) » 726965192: T75/J9/VII

Liga 726965192 Información oficial sobre el partido 726965192 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.196 (38232)

Deportivo Élfico F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Élfico F.C.' en el partido 3 - 1 SD Cervo-Sargadelos Alineación oficial del equipo 'SD Cervo-Sargadelos' en el partido
Enzo Corradini (23') 1 - 0
Jarle Snerken (28') 2 - 0
2 - 1 Gilberto Rueda Pérez (47')
Augusto Censi (55') 3 - 1
Deportivo Élfico F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Élfico F.C.' en el partido 3 - 1 SD Cervo-Sargadelos Alineación oficial del equipo 'SD Cervo-Sargadelos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Deportivo Élfico F.C. Alineación oficial del equipo 'Deportivo Élfico F.C.' en el partido 6 - 0 SD Cervo-Sargadelos Alineación oficial del equipo 'SD Cervo-Sargadelos' en el partido
Tiene bastante mala suerte 6.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Deportivo Élfico F.C.

Goles Goles

  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Deportivo van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Enzo Corradini va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 28 (Gol por el centro): Al minut 28 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Jarle Snerken, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a Deportivo.
  • 131 Minuto 55 (Gol por el centro): Una mica més tard, una estupenda combinació de Deportivo pel centre va donar un gran resultat: el gol de Augusto Censi va posar el 3 - 1 al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Lucjan Szumiński va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Deportivo.
  • 223 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Olaf Sivebæk va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Al minut 13 es va veure una gran oportunitat per a Deportivo per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Enzo Corradini, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Henri Halla-aho una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 50, però una magnífica aturada de Julio Gabaldón va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Lucjan Szumiński va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

SD Cervo-Sargadelos

Goles Goles

  • 153 Minuto 47 (Gol por la derecha): La caiguda a banda dreta de Gilberto Rueda Pérez va propiciar el desajust defensiu dels locals, que no van saber resoldre la situació. Gràcies això el Cervo-Sargadelos va reduir diferències al marcador: 2 - 1 al minut 47.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Jarle Snerken va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 242 Minuto 14 (Ocasión de contra por la izquierda): Cervo-Sargadelos van sortir al contraatac al minut 14, però Gilberto Rueda Pérez va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Cervo-Sargadelos va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Jon Höykinpuro, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Cervo-Sargadelos van seguir progressant per la banda dreta. Pedro Velando va tenir la seva oportunitat al minut 56, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 242 Minuto 90 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 90 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Isidre Traver, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.