Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

SD Tarazona (1580897) - Almansa Team (123984) » 726964188: T75/J10/VII

Liga 726964188 Información oficial sobre el partido 726964188 en Hattrick

13.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 10 / VII.178 (38214)

SD Tarazona Alineación oficial del equipo 'SD Tarazona' en el partido 0 - 3 Almansa Team Alineación oficial del equipo 'Almansa Team' en el partido
0 - 1 Raúl de Wever (39')
0 - 2 Raúl de Wever (59')
0 - 3 Raúl de Wever (73')
SD Tarazona Alineación oficial del equipo 'SD Tarazona' en el partido 0 - 3 Almansa Team Alineación oficial del equipo 'Almansa Team' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
SD Tarazona Alineación oficial del equipo 'SD Tarazona' en el partido 1 - 2 Almansa Team Alineación oficial del equipo 'Almansa Team' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.44Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
27,3 % 28,9 % 43,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SD Tarazona

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Al minut 22 es va veure una gran oportunitat per a Tarazona per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Joey Coulthard, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): Al minut 28, Antonio Menéndez arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 48 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 48, Albert Torrens de Tarazona va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Santaeugènia de Tarazona la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Almansa Team

Goles Goles

  • 105 Minuto 39 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): La magnífica passada creuada realitzada per Oleksandr Hnatenko va descol·locar totalment la defensa contrària i Raúl de Wever no va perdonar i va marcar el 0 - 1.
  • 183 Minuto 59 (Gol por la derecha): Al minut 59, Almansa va augmentar el seu avantatge a 0 - 2, després d'una confusió a l'àrea local. L'autor del gol va ser Raúl de Wever, amb un xut sec des de la dreta.
  • 182 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una bona jugada col·lectiva per l'esquerra al minut 73 de partit va donar a Almansa l'avantatge per 0 - 3. Raúl de Wever en va ser l'anotador.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 26 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Iacob Sime ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Ingemar Andreasson, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Ingemar Andreasson va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 281 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Al minut 64 de partit, Ingemar Andreasson va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 242 Minuto 78 (Ocasión de contra por la izquierda): El Almansa va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 78, però en Raúl de Wever va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 281 Minuto 79 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Raúl de Wever. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 281 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Amb una sola finta, en Javier Foguet va deixar assegut al central local. Per sort, el lateral estava ben col·locat i va arribar a temps per fer-li la cobertura.