Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U. E. Almogàvers (31022) - Amigos de la Sepia (1461682) » 726964071: T75/J9/VII

Liga 726964071 Información oficial sobre el partido 726964071 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.176 (38212)

U. E. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'U. E. Almogàvers' en el partido 3 - 0 Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido
Antonio Nofre (8') 1 - 0
Antonio Nofre (14') 2 - 0
Antoni Gilart (71') 3 - 0
U. E. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'U. E. Almogàvers' en el partido 3 - 0 Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
U. E. Almogàvers Alineación oficial del equipo 'U. E. Almogàvers' en el partido 4 - 0 Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.07Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U. E. Almogàvers

Goles Goles

  • 121 Minuto 8 (Gol por el centro): Almogàvers va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 8 Antonio Nofre va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.
  • 133 Minuto 14 (Gol por la derecha): Almogàvers va trobar una esquerda a la defensa rival quan en Antonio Nofre va poder fer el 2 - 0 conduint tot sol per l'atac dret, per causa d'una errada amb el marcatge que el va deixar sol.
  • 185 Minuto 71 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Antoni Gilart, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 3 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): Passaven 17 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Leonel Ubilla va rematar alt.
  • 233 Minuto 20 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Werner Denis va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 23 (Ocasión por la derecha): En Halit Bruçi es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 63 (Ocasión por el centro): En Halit Bruçi, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 76 quan Werner Denis de Almogàvers gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 243 Minuto 78 (Ocasión de contra por la derecha): Almogàvers van sortir al contraatac amb encert al minut 78, però Halit Bruçi no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 231 Minuto 79 (Ocasión por el centro): Werner Denis una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 79, però una magnífica aturada de Juan Ortiz de Galisteo va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 285 Minuto 89 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Almogàvers la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 16 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 16, Halit Bruçi de Almogàvers va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 514 Minuto 18 (Tarjeta roja directa): Al minut 18 en Christoffer Gusmik va acostar-se a un rival que el tenia amargat i li va fotre un cop de cap al nas que el va deixar xato. Després d'això, amb una inusual calma i enteresa no digne del que acabava de fer, va anar caminant tranquil·lament cap als vestidors sabent que l'àrbitre li ensenyaria la vermella directa.

Amigos de la Sepia