Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

piltrafilla (1587392) - Amigos de la Sepia (1461682) » 726964053: T75/J2/VII

Liga 726964053 Información oficial sobre el partido 726964053 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.176 (38212)

piltrafilla Alineación oficial del equipo 'piltrafilla' en el partido 4 - 0 Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido
Calixto Suazo (23') 1 - 0
Manuel Prado (34') 2 - 0
Armando Rivas Rocafull (71') 3 - 0
Gennadiy Gaifullin (90') 4 - 0
piltrafilla Alineación oficial del equipo 'piltrafilla' en el partido 4 - 0 Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Extraterrestre (16))
piltrafilla Alineación oficial del equipo 'piltrafilla' en el partido 6 - 0 Amigos de la Sepia Alineación oficial del equipo 'Amigos de la Sepia' en el partido
Tiene mala suerte 5.96Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

piltrafilla

Goles Goles

  • 119 Minuto 23 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Calixto Suazo va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 23.
  • 190 Minuto 34 (Gol de falta): En Manuel Prado conduí la pilota sense que ningú el parés. I va acabar entrant amb la pilota a la porteria, mostrant la seva potència física. 2-0
  • 133 Minuto 71 (Gol por la derecha): piltrafilla va aconseguir el 3 - 0 quan Armando Rivas Rocafull va insistir per la dreta i després d'aprofitar-se d'uns quants rebots va superar la defensa rival i va marcar amb un xut ras.
  • 133 Minuto 90 (Gol por la derecha): Amb 90 minuts jugats, en Gennadiy Gaifullin va augmentar l'avantatge de piltrafilla a 4 - 0 en rebre una centrada des de la banda dreta, deixar-se passar la pilota per sota les cames enganyant el porter i, amb un toc subtil, marcar a porta buida.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Egon Tarasiński va estar a punt d'avançar els locals al minut 8 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 232 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Juan Ortiz de Galisteo al minut 34 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Armando Rivas Rocafull va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.
  • 233 Minuto 51 (Ocasión por la derecha): Al minut 51 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Manuel Prado de piltrafilla va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 232 Minuto 53 (Ocasión por la izquierda): En Mario Muscoli, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 285 Minuto 65 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Amigos. La jugada d'estratègia del piltrafilla per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Manuel Prado va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.

Amigos de la Sepia

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 54 (Ocasión de contra de falta): Els jugadors de Amigos van aconseguir crear força contraatacs, com el del minut 54 que la defensa rival va tallar de forma no reglamentària. La falta la va xutar Chakib El-Meziati, però la pilota va sortir per sobre del travesser.
  • 241 Minuto 66 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Amigos, l'equip va recuperar la pilota al minut 66 i va contraatacar. En Abderrachid Khozami va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Abderrachid Khozami es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Víctor Iliberri de Amigos es va guanyar la targeta groga merescudament.