Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Steelers de Detroit (988903) - Real Cabezabolo (1335612) » 726962529: T75/J2/VII

Liga 726962529 Información oficial sobre el partido 726962529 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.149 (38185)

Steelers de Detroit Alineación oficial del equipo 'Steelers de Detroit' en el partido 1 - 0 Real Cabezabolo Alineación oficial del equipo 'Real Cabezabolo' en el partido
Sam Eliskases (73') 1 - 0
Steelers de Detroit Alineación oficial del equipo 'Steelers de Detroit' en el partido 1 - 0 Real Cabezabolo Alineación oficial del equipo 'Real Cabezabolo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Steelers de Detroit Alineación oficial del equipo 'Steelers de Detroit' en el partido 2 - 0 Real Cabezabolo Alineación oficial del equipo 'Real Cabezabolo' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.26Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,8 % 0,1 % 1,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Steelers de Detroit

Goles Goles

  • 122 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Sam Eliskases de Steelers aconseguir un gol al minut 73 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 285 Minuto 28 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de Steelers a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Benicio Veloso va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.
  • 223 Minuto 31 (Ocasión por la derecha): Al minut 31, Adin Herco arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 36 (Ocasión por la izquierda): Steelers va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 36 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Federico Gordejuela ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Adin Herco va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 67 (Ocasión por la derecha): Al minut 67 es va veure una gran oportunitat per a Steelers per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Adin Herco, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Real Cabezabolo

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 48 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 48 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en César Ubiedo, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 236 Minuto 71 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Hi ha coses que només queden clares a partir de l'experiència, i en Sam Eliskases haurà d'aprendre d'aquesta lliçó després de regalar una ocasió a Cabezabolo al minut 71.