Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Black Hole team (992522) - LogroñoShore (1421722) » 726961929: T75/J6/VII

Liga 726961929 Información oficial sobre el partido 726961929 en Hattrick

16.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 6 / VII.138 (38174)

Black Hole team Alineación oficial del equipo 'Black Hole team' en el partido 2 - 4 LogroñoShore Alineación oficial del equipo 'LogroñoShore' en el partido
0 - 1 Alberto Cedeño (16')
Jordi Valdés Ozores (21') 1 - 1
1 - 2 Marius-Cosmin Bulintiş (31')
Jordi Valdés Ozores (74') 2 - 2
2 - 3 Simeon Karamalkov (78')
2 - 4 Alberto Cedeño (89')
Black Hole team Alineación oficial del equipo 'Black Hole team' en el partido 2 - 4 LogroñoShore Alineación oficial del equipo 'LogroñoShore' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Black Hole team Alineación oficial del equipo 'Black Hole team' en el partido 0 - 2 LogroñoShore Alineación oficial del equipo 'LogroñoShore' en el partido
Tiene suerte 0.03Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,0 % 0,0 % 99,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Black Hole team

Goles Goles

  • 108 Minuto 21 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 21, en Giovanni Morera la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Jordi Valdés Ozores que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 113 Minuto 74 (Gol por la derecha): Després de 74 minuts de partit, Jordi Valdés Ozores igualava per Black en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 36 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Black va anar a parar a la dreta de l'atac on en Fernando Romero Ruiz, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Niran Schlanger de Black es va guanyar la targeta groga merescudament.

LogroñoShore

Goles Goles

  • 173 Minuto 16 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Alberto Cedeño va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 0 - 1.
  • 135 Minuto 31 (Gol evento especial experiencia intercepción pase): Demostrant la seva experiència, Marius-Cosmin Bulintiş va marcar el 1 - 2 interceptant una passada rival i superant el porter amb molta sang freda.
  • 171 Minuto 78 (Gol por el centro): Amb 78 minuts jugats, Simeon Karamalkov de LogroñoShore va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 2 - 3.
  • 183 Minuto 89 (Gol por la derecha): Alberto Cedeño va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 2 - 4 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Marius-Cosmin Bulintiş va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 27, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Ibrahim Aymani va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 271 Minuto 30 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Maurus Klatz que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 282 Minuto 35 (Ocasión por la izquierda): Pablo Butazzoni va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 35, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 281 Minuto 51 (Ocasión por el centro): Al minut 51 de partit, Marius-Cosmin Bulintiş va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.
  • 281 Minuto 68 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Marius-Cosmin Bulintiş després de 68 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Ibrahim Aymani va poder desviar-lo a córner.
  • 285 Minuto 73 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Black. La jugada d'estratègia del LogroñoShore per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Alberto Cedeño va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.