Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

_HISPANIA_ (434311) - UDS Monster (437373) » 726961857: T75/J2/VII

Liga 726961857 Información oficial sobre el partido 726961857 en Hattrick

17.02.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 2 / VII.137 (38173)

_HISPANIA_ Alineación oficial del equipo '_HISPANIA_' en el partido 5 - 0 UDS Monster Alineación oficial del equipo 'UDS Monster' en el partido
Skerdian Durmishi (28') 1 - 0
Skerdian Durmishi (29') 2 - 0
Nrurl Akhter (47') 3 - 0
Nrurl Akhter (87') 4 - 0
Nrurl Akhter (88') 5 - 0
_HISPANIA_ Alineación oficial del equipo '_HISPANIA_' en el partido 5 - 0 UDS Monster Alineación oficial del equipo 'UDS Monster' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
_HISPANIA_ Alineación oficial del equipo '_HISPANIA_' en el partido 5 - 0 UDS Monster Alineación oficial del equipo 'UDS Monster' en el partido
Tiene un resultado normal 4.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.11Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

_HISPANIA_

Goles Goles

  • 106 Minuto 28 (Gol evento especial imprevisible intercepta (anotación)): En Skerdian Durmishi va aparèixer del no res per interceptar una passada al mig del camp, fent tremolar els espectadors, que sabien que és capaç del millor i del pitjor. En aquest cas, al minut 28, quan tothom reclamava una passada a la dreta on hi havia un jugador totalment sol, va clavar un golàs ben arran del pal. Més d'un aficionat del _HISPANIA_, mentre ja celebrava el 1 - 0, es va quedar amb el "Però passa-la! Tros de..." a la boca.
  • 133 Minuto 29 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan _HISPANIA_ va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Skerdian Durmishi des de dins de l'àrea.
  • 132 Minuto 47 (Gol por la izquierda): _HISPANIA_ va augmentar la diferència quan Nrurl Akhter no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 3 - 0.
  • 134 Minuto 87 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de _HISPANIA_ al minut 87, que va llançar ajustat al pal en Nrurl Akhter. 4 - 0 pels locals.
  • 132 Minuto 88 (Gol por la izquierda): Al minut 88, _HISPANIA_ va aconseguir el 5 - 0 quan els defenses visitants van perdre la pilota davant de Nrurl Akhter, que arribant per l'esquerra va driblar sense dificultats el porter i va empènyer la pilota al fons de la xarxa.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 8 (Ocasión por la izquierda): _HISPANIA_ va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 8 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Skerdian Durmishi ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Juan Avilleira va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 31 quan Serdar Ismael de _HISPANIA_ gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 233 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Nrurl Akhter va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 85 (Ocasión por la derecha): En Pablo Sánchez Recio es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Serdar Ismael de _HISPANIA_ amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 89 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Skerdian Durmishi de _HISPANIA_ va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

UDS Monster

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 32 (Ocasión de contra por la derecha): Álvaro Fano va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Monster que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 77 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Baldo Bugo.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 86, Honorio Santaia de Monster va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.