Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Blanesbol (1415020) - UD Clariana (1461459) » 726961215: T75/J9/VII

Liga 726961215 Información oficial sobre el partido 726961215 en Hattrick

06.04.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 9 / VII.125 (38161)

FC Blanesbol Alineación oficial del equipo 'FC Blanesbol' en el partido 1 - 0 UD Clariana Alineación oficial del equipo 'UD Clariana' en el partido
1 - 0 Julen Besategui (18')
FC Blanesbol Alineación oficial del equipo 'FC Blanesbol' en el partido 1 - 0 UD Clariana Alineación oficial del equipo 'UD Clariana' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
FC Blanesbol Alineación oficial del equipo 'FC Blanesbol' en el partido 2 - 1 UD Clariana Alineación oficial del equipo 'UD Clariana' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.14Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
47,6 % 25,5 % 26,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Blanesbol

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 21 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Amador Otero va estar a punt de sentenciar el partit al minut 21, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 233 Minuto 34 (Ocasión por la derecha): El jugador local Aparicio Canedo per poc que no incrementa el marcador al minut 34. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Lluc Chóver va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Diego Rius va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): El Blanes ho intentava per la dreta per mitjà de Beneharo Garrido López, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.
  • 231 Minuto 80 (Ocasión por el centro): Al minut 80, Gonzalo Ulloa gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Lluc Chóver va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Víctor Campelló de Blanes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 75, Gonzalo Ulloa de Blanes va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

UD Clariana

Goles Goles

  • 125 Minuto 18 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): Una maldestra jugada de Julen Besategui va finalitzar amb un gol en pròpia porta al minut 18. 1-0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 22 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Romualdo Mejía Dávila, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.
  • 263 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Benjamín Rodrigo Cabezuelo quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 263 Minuto 76 (Ocasión por la derecha): El Clariana creava perill des de la dreta al minut 76, però en Tante Valdevielso, amb un bon moviment tàctic, va anticipar-se a Richi García de Blas desviant la pilota a servei de cantonada.