Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

UD CASARES (441091) - CLUB DEPORTIVO IBIZA SD (773443) » 726960815: T75/J7/VII

Liga 726960815 Información oficial sobre el partido 726960815 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.118 (38154)

UD CASARES Alineación oficial del equipo 'UD CASARES' en el partido 2 - 2 CLUB DEPORTIVO IBIZA SD Alineación oficial del equipo 'CLUB DEPORTIVO IBIZA SD' en el partido
0 - 1 Guanarteme Rodríguez (28')
Josep Maria Rocafort (59') 1 - 1
1 - 2 Lolo Cana Galindo (76')
Daniel Arce (83') 2 - 2
UD CASARES Alineación oficial del equipo 'UD CASARES' en el partido 2 - 2 CLUB DEPORTIVO IBIZA SD Alineación oficial del equipo 'CLUB DEPORTIVO IBIZA SD' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
UD CASARES Alineación oficial del equipo 'UD CASARES' en el partido 3 - 1 CLUB DEPORTIVO IBIZA SD Alineación oficial del equipo 'CLUB DEPORTIVO IBIZA SD' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.82Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
90,5 % 0,5 % 9,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

UD CASARES

Goles Goles

  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): Al minut 59 del partit, el jugador Josep Maria Rocafort de CASARES va entrar per l'esquerra aprofitant un forat entre els defenses i va empatar el partit, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 113 Minuto 83 (Gol por la derecha): Després de 83 minuts de partit, Daniel Arce igualava per CASARES en rematar una jugada d'atac per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): En Pepito Dantas va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CASARES se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 19 per blocar una centrada d'en Josep Nacher va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de CASARES.
  • 211 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Al minut 33, Jaime Portugal quasi aconsegueix l'empat amb un llançament llarg però va acabar sortint desviat per dalt.
  • 212 Minuto 56 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Pepito Dantas va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.
  • 212 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): El jugador de CASARES Javier Berzal quasi va assolir l'empat al minut 81 superant a la defensa per l'esquerra de l'atac però el seu xut el va aturar el porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 13 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 13, Daniel Arce de CASARES va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

CLUB DEPORTIVO IBIZA SD

Goles Goles

  • 171 Minuto 28 (Gol por el centro): Amb 28 minuts jugats, Guanarteme Rodríguez de DEPORTIVO va penetrar pel mig i, amb molta calma, va posar els visitants per sobre en el marcador amb un 0 - 1.
  • 116 Minuto 76 (Gol evento especial rápido + pase): L'espectacular velocitat del llampec Guanarteme Rodríguez sempre és una garantia. Al minut 76, una ràpida acció individual seva va permetre al seu company Lolo Cana Galindo marcar el 1 - 2 per al DEPORTIVO.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): En Javier Moleiro va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Després de 56 minuts, Alexandru Hondrea va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Miguel Fernández va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Javier Moleiro hauria d'haver marcat després d'un servei de cantonada que en Adrián Arizmendi havia pentinat al primer pal, però va enviar la pilota per damunt de la porteria.
  • 273 Minuto 68 (Ocasión por la derecha): Dimitar Chanachev va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Miguel Fernández, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 23 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 23, Dimitar Chanachev de DEPORTIVO va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.