Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F. C. Pastoreta (1365425) - S.D. Iraila (1597486) » 726960649: T75/J8/VII

Liga 726960649 Información oficial sobre el partido 726960649 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.115 (38151)

F. C. Pastoreta Alineación oficial del equipo 'F. C. Pastoreta' en el partido 1 - 1 S.D. Iraila Alineación oficial del equipo 'S.D. Iraila' en el partido
0 - 1 Pablo Izcariz (19')
Antonio Salafranca (23') 1 - 1
F. C. Pastoreta Alineación oficial del equipo 'F. C. Pastoreta' en el partido 1 - 1 S.D. Iraila Alineación oficial del equipo 'S.D. Iraila' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Pastoreta Alineación oficial del equipo 'F. C. Pastoreta' en el partido 2 - 0 S.D. Iraila Alineación oficial del equipo 'S.D. Iraila' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.06Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Pastoreta

Goles Goles

  • 110 Minuto 23 (Gol de falta): Una falta al minut 23 va proporcionar un lliure directe al Pastoreta. Antonio Salafranca va cargolar la pilota per la dreta de la tanca defensiva i la va fer entrar arran de la creueta, lluny de l'abast del porter, aconseguint així l'empat a 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 18 (Ocasión por la izquierda): Pastoreta va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Antonio Salafranca va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Alejandro Sevilla.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Al minut 64 es va veure una gran oportunitat per a Pastoreta per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rodolfo Caparroso, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 223 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Pastoreta per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 72, quan Antonio Carvajal va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 82 per blocar una centrada d'en Antonio Carvajal va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Pastoreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 51 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 51, Alex Narbaitzlakroix de Pastoreta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 79 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Antonio Salafranca.

S.D. Iraila

Goles Goles

  • 118 Minuto 19 (Gol evento especial córner peinado): En Gregorio Narváez entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Iraila, un peu providencial d'en Pablo Izcariz va situar el 0-1 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 16 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Iraila va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Alejandro Mainez va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Alejandro Mainez de Iraila va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 514 Minuto 81 (Tarjeta roja directa): Al minut 81, Pablo Izcariz de Iraila va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.