Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 
Banner uowod

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CD Valdebernardo (993298) - Club Models (488410) » 726960142: T75/J7/VII

Liga 726960142 Información oficial sobre el partido 726960142 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.106 (38142)

CD Valdebernardo Alineación oficial del equipo 'CD Valdebernardo' en el partido 6 - 2 Club Models Alineación oficial del equipo 'Club Models' en el partido
Riccardo Maria Cerulli (7') 1 - 0
Carlos José Rubalcaba (10') 2 - 0
2 - 1 Servan Maquet (32')
Jesús Carrillo (60') 3 - 1
3 - 2 Kenan Bihan (63')
Florêncio Garrocho (72') 4 - 2
Maximiliano das Cortellas (74') 5 - 2
Tursunali Zalkar Uulu (76') 6 - 2
CD Valdebernardo Alineación oficial del equipo 'CD Valdebernardo' en el partido 6 - 2 Club Models Alineación oficial del equipo 'Club Models' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
CD Valdebernardo Alineación oficial del equipo 'CD Valdebernardo' en el partido 4 - 0 Club Models Alineación oficial del equipo 'Club Models' en el partido
Tiene suerte 4.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CD Valdebernardo

Goles Goles

  • 121 Minuto 7 (Gol por el centro): Al minut 7 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Riccardo Maria Cerulli ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, Valdebernardo es posava per davant 1 a 0.
  • 131 Minuto 10 (Gol por el centro): El partit empitjorava per als visitants. Carlos José Rubalcaba es va introduir dins la defensa central al minut 10, i va aconseguir el 2 - 0 davant la cridòria del públic.
  • 118 Minuto 60 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 60, el Valdebernardo va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Jesús Carrillo, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 3 - 1.
  • 132 Minuto 72 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de Valdebernardo a 4 - 2. Florêncio Garrocho va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 74 (Gol por la izquierda): En Maximiliano das Cortellas de Valdebernardo va rebre una pilota d'un canvi d'orientació, i des de la mateixa banda esquerra va fer un centre que es va enverinar i va acabar fent pujar al marcador el 5 - 2.
  • 131 Minuto 76 (Gol por el centro): Al minut 76 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Tursunali Zalkar Uulu, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 6 - 2 per a Valdebernardo.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): Valdebernardo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Carlos José Rubalcaba va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Dominik Dubiec.
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Waldemar 'El Loco' Cymerman una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 25, però una magnífica aturada de Dominik Dubiec va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 233 Minuto 33 (Ocasión por la derecha): El jugador local Joar Olsen per poc que no incrementa el marcador al minut 33. El seu xut des de la dreta anava dirigit al primer pal de la porteria visitant, però Dominik Dubiec va aconseguir desviar-lo amb la punta dels dits.
  • 233 Minuto 49 (Ocasión por la derecha): En Florêncio Garrocho es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 231 Minuto 62 (Ocasión por el centro): En Tursunali Zalkar Uulu, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Joar Olsen de Valdebernardo amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Club Models

Goles Goles

  • 105 Minuto 32 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Oh, això és increïble! Servan Maquet rep al balcó de l'àrea una passada molt llarga des del mig del camp de Gonzalo Del Cerro, atura la pilota amb el pit d'esquena a la porteria i, sense deixar que la pilota toqui el terra, executa una xilena estratosfèrica i del tot imprevisible que entra a la porteria llepant el pal i fa inútil l'estirada del porter. 2 - 1 a l'estadi!
  • 186 Minuto 63 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El contraatac de Models va ser aturat amb una falta sobre el jugador que es desmarcava per la dreta de l'atac, i que l'àrbitre assistent va assenyalar. La pilota la va posar rassa al primer pal en Kenan Bihan, la van retornar al pic de l'àrea i ell mateix, amb un xut amb rosca la va enviar a l'escaire del segon pal. Va ser una bonica manera de canviar el marcador a 3 - 2.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 24 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Gonzalo Del Cerro de Models va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.
  • 510 Minuto 26 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Kenan Bihan de Models la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 33, Gigi Punzo de Models va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.