Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RAYO VALLECANO DE MADRID CF (486951) - NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ (1583255) » 726959584: T75/J8/VII

Liga 726959584 Información oficial sobre el partido 726959584 en Hattrick

30.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 8 / VII.96 (38132)

RAYO VALLECANO DE MADRID CF Alineación oficial del equipo 'RAYO VALLECANO DE MADRID CF' en el partido 2 - 1 NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ Alineación oficial del equipo 'NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ' en el partido
Rubén Fandos (29') 1 - 0
1 - 1 Toni Torras (71')
Alfonso Anaut (72') 2 - 1
RAYO VALLECANO DE MADRID CF Alineación oficial del equipo 'RAYO VALLECANO DE MADRID CF' en el partido 2 - 1 NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ Alineación oficial del equipo 'NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
RAYO VALLECANO DE MADRID CF Alineación oficial del equipo 'RAYO VALLECANO DE MADRID CF' en el partido 3 - 1 NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ Alineación oficial del equipo 'NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 3.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.54Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,1 % 0,1 % 2,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

RAYO VALLECANO DE MADRID CF

Goles Goles

  • 124 Minuto 29 (Gol de penalti): Corria el minut 29, quan l'àrbitre va xiular unes mans dubtoses a dins l'àrea visitant. VALLECANO s'avançava en el marcador després que en Rubén Fandos xutés amb seguretat la pena màxima dictaminada pel senyor col·legiat.
  • 121 Minuto 72 (Gol por el centro): Alfonso Anaut va donar a VALLECANO un avantatge de 2 - 1, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 7 (Ocasión por la izquierda): VALLECANO va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 7 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Alfonso Anaut ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Gonzalo Portabales va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de VALLECANO se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Rubén Fandos del VALLECANO ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 231 Minuto 50 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Bizkargi Solagaistua va estar a punt de sentenciar el partit al minut 50, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 232 Minuto 90 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de David Güaldrón al minut 90 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Cristian Huzmezan va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Cristian Huzmezan de VALLECANO va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

NUMANTINA CE CE ASCENDIÓ

Goles Goles

  • 162 Minuto 71 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 71, quan Toni Torras va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 263 Minuto 47 (Ocasión por la derecha): En Igor Cabado va encarar al porter al 47, però providencialment la banda esquerra de la defensa va arribar a temps per allunyar el perill.
  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Al minut 77 va estar a punt d'arribar el gol de l'empat quan José Isla va fer una jugada per la banda esquerra, però Miguel Torrado va aturar el seu xut.
  • 205 Minuto 90 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de 甘 (Gan) 友涟 (Youlian) de NUMANTINA va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Igor Cabado al minut 90 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!