Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sape Team (1433376) - CD Peloteros Cañaillas (990652) » 726959360: T75/J7/VII

Liga 726959360 Información oficial sobre el partido 726959360 en Hattrick

23.03.2024 15:00:00
Liga: Temporada 75 / Jornada 7 / VII.92 (38128)

Sape Team Alineación oficial del equipo 'Sape Team' en el partido 2 - 4 CD Peloteros Cañaillas Alineación oficial del equipo 'CD Peloteros Cañaillas' en el partido
0 - 1 Gilberto Collferrer (10')
0 - 2 Joel Fustà (27')
0 - 3 Antonio Vegas (34')
Baraquiel Cabarcos (52') 1 - 3
Baraquiel Cabarcos (68') 1 - 4
Gonzalo Escoriaza (90') 2 - 4
Sape Team Alineación oficial del equipo 'Sape Team' en el partido 2 - 4 CD Peloteros Cañaillas Alineación oficial del equipo 'CD Peloteros Cañaillas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Sape Team Alineación oficial del equipo 'Sape Team' en el partido 1 - 1 CD Peloteros Cañaillas Alineación oficial del equipo 'CD Peloteros Cañaillas' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.16Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.33Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,3 % 34,2 % 37,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Sape Team

Goles Goles

  • 118 Minuto 52 (Gol evento especial córner peinado): Sape va aconseguir el 1 - 3 gràcies a una jugada assajada de córner en què José Ignacio González Labarcena, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Baraquiel Cabarcos que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.
  • 125 Minuto 68 (Gol evento especial rival imprevisible (gol en propia puerta)): El 1 - 4 el va marcar Baraquiel Cabarcos a la seva pròpia porteria, després de rebutjar la pilota tan malament que va fer un misto i va superar el porter amb una vaselina. Aquest home és capaç del millor i del pitjor!
  • 102 Minuto 90 (Gol por la izquierda): No va ser fàcil, però els jugadors de Sape van trenar una bona jugada per l'esquerra que va deixar en Gonzalo Escoriaza en un favorable u contra u amb el porter visitant, que no va poder evitar que es reduís la diferència de gols a 2 - 4.

Ocasiones Ocasiones

  • 202 Minuto 32 (Ocasión por la izquierda): Al 32, Baraquiel Cabarcos hauria reduït diferències si no hagués estat per l'excel·lent intervenció del porter visitant, Pedro Vicente Collado. Que va blocar un xut possibilitat per un desajust a la defensa dreta.
  • 202 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Ionuţ-Cristian Zarma de Sape es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 33, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Sape la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 203 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Sape va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Ignacio Erbiti va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 20 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Sandro Pardo Otero de Sape va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pedro Duque de Estrada.

CD Peloteros Cañaillas

Goles Goles

  • 174 Minuto 10 (Gol de penalti): Al minut 10 l'àrbitre va assenyalar un penal molt protestat, que va donar als visitants l'avantatge de 0 - 1. Gilberto Collferrer va llençar el penal ras arran de pal.
  • 181 Minuto 27 (Gol por el centro): Joel Fustà de Peloteros va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 27. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!
  • 143 Minuto 34 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Peloteros va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Antonio Vegas, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 284 Minuto 15 (Ocasión de penalti): Al minut 15 de joc, Gilberto Collferrer de Peloteros va xutar un penal fort cap al mig de la porteria, però el porter no es va precipitar i va aturar el xut.
  • 285 Minuto 29 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Peloteros van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Nemesio Bola, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.